S-au împlinit 4 ani de la deschiderea Spitalului Orășenesc Mioveni

 

Primul spital de stat construit de la zero în România, în ultimii 30 de ani, Spitalul Orășenesc Mioveni - a împlinit 4 ani. Și a crescut ca un copil frumos, îngrijit de părinții iubitori. Astăzi vorbim de 250 de paturi, 5 secții, 12 compartimente, 24 cabinete ambulator, 2 laboratoare. Dispune de aparatură de ultimă generație… și de o inimă sănătoasă, formată din echipa de specialiști în sănătate de care dispune instituția. Eforturi mari, cheltuieli mari – care au dus, însă, la un rezultat la fel de mare.

De Spitalul Mioveni a vorbit, recent, un prestigios ziar elvețian. Și a vorbit de bine, cu admirație. Iată cum Mioveniul este pus pe harta României și altfel decât ca orașul Uzinelor Dacia, iată cum România este pusă pe harta Europei și de altă entitate. La mulți ani Spitalului Orășenesc Mioveni!

Mircea Stoian, manager: ”În această zi, pe 5 septembrie 2019 s-a scris o filă importantă din istoria orașului Mioveni. Au trecut patru ani de când, cu mare bucurie și entuziasm, a avut loc recepția Spitalului Orășenesc Mioveni, cea mai importantă investiție medicală în regiune din ultimii 31 de ani și probabil, cea mai importantă construcție realizată de administrația locală a orașului în ultimii ani.Cu acest prilej, doresc să transmit un mesaj de apreciere tuturor celor care au făcut posibilă această investiție și colegilor pentru profesionalism, empatie și responsabilitate! La mulți ani!”

Ion Georgescu, primar: ”La mulți ani, Spitalului Mioveni! În această zi, pe 5 septembrie 2019 s-a scris o filă importantă din istoria orașului Mioveni.

Au trecut fix patru ani de când, cu nemărginită bucurie și mult entuziasm, a avut loc recepția Spitalului Orășenesc Mioveni, cea mai importantă investiție medicală în regiune din ultimii 30 de ani și probabil, cea mai importantă construcție realizată de administrația locală a orașului.

În continuare, îmi doresc să avem parte de cele mai bune servicii medicale aici, la noi acasă, iar medicii noștri să poată profesa în condiții optime, cu aparatură de ultimă generație.

Îmi doresc ca fiecare pacient care trece pragul acestui spital să fie tratat cu respectul cuvenit și să se bucure de servicii medicale de calitate.

Multe realizări profesionale le doresc medicilor și întregului personal din spital, iar conducerii manageriale îi urez mult succes în activitate!”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea