Actorul Dragoş Bucur şi-a făcut casă în Argeş, la Dobreşti!

 

# E vecin cu Bodo, de la Proconsul

Actorul Dragoş Bucur, soţia sa Dana Nălbaru şi cei trei copii ai lor au dat viaţa mondenă din Bucureşti, pe traiul liniştit de la ţară. Cei cinci s-au mutat în comuna Dobreşti, unde şi-au construit o casă cochetă. Lucrările nu s-au finalizat încă, bun prilej pentru ca Dragoş Bucur să se apuce de vloguri şi să le arate urmăritorilor săi cum e viaţa la ţară, în Argeş. ”Rurality Show” pe YouTube e noul proiect al actorului, iar aventurile prezentate sunt cu totul speciale pentru familia Bucur-Nălbaru.

 

Tot la Dobreşti locuieşte de câţiva ani şi Bodo (Bogdan Marin) de la Proconsul, alături de familia lui. De fapt, Dragoş Bucur mărturisea la un moment dat că Bodo a fost cel care l-a inspirat în alegerea făcută.

 

”M-am născut în București, m-am născut chiar acasă, am crescut în București. Cred că nu sunt singurul care visează să găsească un loc unde să se liniștească, un loc unde să își încarce bateriile, poate să aibă o livadă, poate să crească câteva animale, să găsească un loc unde să își poată lăsa copiii liniștiți să se joace fără să îi fie teamă că dă mașina peste ei… Visul ăsta, pentru mine, e pe cale să devină realitate. M-am hotărât să mă fac țăran – influențăran”, a spus Dragoș Bucur, potrivit Adevărul.ro.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea