Hotelul Argeș a intrat sub umbrela brandului Accor, cel mai mare lanț hotelier din lume

 

# Andreia Dumitrică, General Manager la viitorul Hotel Ibis Styles Pitesti City Center: ”Implementarea standardelor impuse de brand va reprezenta o provocare!”

Accor, unul dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din lume, anunţă deschiderea unui nou hotel sub brandul ibis Styles în Piteşti. Lanţul hotelier a încheiat un acord de franciză cu compania HR Eden 2007, ce administrează hotelul Argeş din Piteşti, care va fi renovat şi rebranduit în marca internaţională.

Hotelul va avea 45 de camere, un restaurant, un bar şi o sală de şedinţe. Hotelul urmează a fi deschis în trimestrul al patrulea din acest an.

 

„Redeschiderea celui mai îndrăgit hotel din Piteşti, ca parte a familiei Accor, va aduce servicii de cazare la standarde internaţionale atât de necesare pentru vizitatorii oraşului şi va sprijini economia locală. Cu istoria sa bogată, parcurile frumoase şi facilităţile moderne, Piteştiul are câte ceva de oferit pentru toată lumea. Prin această transformare a unui reper local, trecutul şi viitorul se îmbină pentru a crea spaţiu pentru întâlniri inedite şi momente de neuitat. Noul hotel ibis Styles Piteşti City Center va adăuga cu siguranţă un plus de valoare sectorului ospitalităţii din oraş”, spune Alina Rapan, Jr Development Executive Accor Premium, Midscale & Economy Eastern Europe.

 

Hotelul este situat chiar în centrul oraşului, în Piaţa Muntenia nr. 3, aproape de Primăria Oraşului Piteşti, de piaţa principală şi de fântâni.

”Hotelul Argeș va rămâne în sufletele multor oameni ca o emblemă a Piteștiului. Intrarea în grupul Accor, poate cel mai mare lanț hotelier din lume, nu va face decât să crească nivelul serviciilor oferite clienților. Modernizarea hotelului era necesară, mai ales la interior, iar conceptul Ibis Styles ne-a atras de la început mai ales prin prisma faptului că fiecare hotel are un design unic. Totodată, implementarea standardelor impuse de brandul Ibis Styles va fi o prioritate și o provocare în acelasi timp pentru noi”, spune Andreia Dumitrică, General Manager la viitorul Hotel Ibis Styles Pitesti City Center.


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea