Auchan va aduce produse deținuților de la Mioveni

 

Deținuții din Penitenciarul Mioveni vor putea face shopping online, scăpând astfel de prețurile piperate de la chioșcul din incinta unității. Conducerea închisorii a inițiat implementarea unei abordări în materie de cumpărături online. Comisia de evaluare a decis să acorde statutul de câștigător operatorului economic S.C. Auchan România S.A.

În sistemul penitenciarelor, inițiativa de a introduce achizițiile online ca alternativă a debutat la Penitenciarul Arad sub forma unui proiect pilot, devenind o opțiune din ce în ce mai solicitată în întregul sistem.

În prezent, se regăsesc unități penitenciare care au adoptat exclusiv această modalitate online pentru aprovizionarea cu bunuri necesare persoanelor private de libertate.

 

„Într-un demers menit să garanteze transparența, concurența corectă și să ușureze misiunile polițiștilor din cadrul penitenciarelor, dar și pentru a aduce avantaje semnificative din perspectiva eficienței economice, Penitenciarul Mioveni a inițiat implementarea unei abordări inovatoare în materie de cumpărături online, destinate persoanelor private de libertate. Eforturile depuse pentru modelarea acestei proceduri la nivelul Penitenciarului Mioveni au implicat un angajament sporit din partea angajaților. Totuși, datorită regulilor transparente și nediscriminatorii, care au garantat un proces de selecție echitabil pentru alegerea unui operator economic, rezultatele au fost mulțumitoare.

 

După examinarea atentă a cerințelor de calificare, a specificațiilor tehnice și având în vedere atât calitatea, cât și performanțele, comisia de evaluare a decis să acorde statutul de câștigător operatorului economic: S.C. Auchan România S.A.”, a transmis Penitenciarul Mioveni.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea