Echipamente digitale în unitățile de învățământ din comuna Budeasa

 

Nicolae Mihai Rachieru, primarul de la Budeasa, a semnat contractual privind dotarea cu mobilier materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din comună. De asemenea, edilul comunei a transmis un mesaj special copiilor, părinților și elevilor cu ocazia începerii noului an școlar.

„Dragi elevi, am subliniat de multe ori importanța educației în perfecționarea personalității umane, în dezvoltarea unei comunități. Vă îndemn să respectați școala, să îi respectați pe dascălii voștri și să contribuiți prin muncă și seriozitate la propria formare.

 

Stimate cadre didactice, să aveți curajul şi răbdarea de a acorda copiilor sprijinul de care au nevoie. Meritaţi respectul şi admiraţia pentru ceea ce realizaţi! Dragi părinți, implicarea dumneavoastră în activitatea educațională contribuie la realizarea unui adevărat parteneriat din care are de câștigat toată societatea.

 

După cum am mai afirmat, investiția în educație este cea mai sigură. Primăria Budeasa a obținut sponsorizări pentru lucrări de reparații și întreținere a unităților de învățământ din comuna Budeasa. De asemenea, s-a continuat procesul depunerii de proiecte în vederea accesării de fonduri europene și s-a semnat contractul Dotarea cu mobilier materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din comuna Budeasa”, a transmis primarul comunei Budeasa.

Nicolae Rachieru a fost alături de comunitate la deschiderea noului an școlar. „Ca primar vă voi oferi şi pe parcursul acestui an tot sprijinul pentru asigurarea condiţiilor necesare pregătirii educaţionale, pregătire care sunt sigur că se va materializa la final prin rezultate deosebite.

Vă doresc un nou an şcolar încununat cu succes şi reuşite și vă mulțumesc tuturor, părinți și cadre didactice, pentru ceea ce faceți pentru copiii noștri”, a mai spus edilul.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea