Acțiuni de verificare la Mioveni

 

Au fost demarcate acțiuni de verificare şi control la Mioveni în vederea depistării utilizatorilor cu branşamente clandestine, a utilizatorilor fără contract de furnizare, a utilizatorilor cu surse proprii de apă nedeclarate, dar care evacuează apa în reţeaua de canalizare. De asemenea, se va verifica integritatea sigiliilor la apometrele montate în căminele de branşament şi a etanşeităţii legăturilor, pentru înlăturarea pierderilor din reţea.

 

„Având în vedere disconfortul creat utilizatorilor din cauza debitului scăzut la apă, atât în contextul secetei, al utilizării apei din sistem în alte scopuri decât cele prevăzute în contract (udarea grădinilor, umplerea piscinelor, ș.a.m.d.), dar și din cauza branșamentelor frauduloase de apă, vă aducem la cunoștință că a fost demarată o acțiune de verificare în teren”, a transmis SEdC Mioveni.

 

Furtul de apă constituie infracțiune și se pedepsește conform codului penal!

„Pentru stoparea acestor acțiuni ilegale facem un apel la utilizatori să sesizeze orice situație care pare suspectă, la sediul nostru din str. Carol Davila, nr.4, în dispeceratul non stop 0348/457.102; 0736.202.067 sau prin e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ,” precizează SEdC Mioveni.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea