În prima zi de şcoală, Emanuel Soare a transmis elevilor mesaje anti guvernare

 

Ca-n politică… în prima zi de şcoală, preşedintele Forţa Dreptei Argeş, Emanuel Soare, le-a transmis elevilor un mesaj anti PSD şi PNL. Pentru că vremurile s-au schimbat şi-am trecut la digitalizare, s-au transformat şi mesajele politicienilor. Şi cum Soare nu poate defila cu proiectele proprii, deoarece nu le are, aruncă venin în rivalii politici. Şi o face special pentru elevi, la început de an şcolar. Pentru că în 2024 sunt alegeri…

 

“Mult succes tuturor elevilor în noul an școlar!

 

Prima lecție pe care o vor învăța este că ministrul educației spune că nu are nevoie de bani pentru crearea de laboratoare digitale, pentru servicii de educație timpurie sau microbuze electrice și că a propus renunțarea la banii gratuiți pentru acestea din PNRR.

A doua lecție pe care o vor învăța este că guvernul refuză banii gratuiți de la UE prin PNRR pentru construcția a 6 spitale, deoarece va face un credit pentru a le construi.

Acestea sunt unele dintre propunerile pe care guvernul le-a transmis pentru a fi scoase de la finanțare, nu au fost cerute de UE. Dintre toate domeniile de unde se puteau tăia banii, guvernul a ales educația și sănătatea.

Restul sunt doar vorbe.”, a scris Soare, pe Facebook.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea