Elena Lasconi se laudă că va face din Câmpulung un oraş verde! Cetăţenii îi arată câinii fără stăpân cu covrigi în coadă…

 

 

# Cetăţean: “Păi noi nu suntem în stare să dăm cu mătura…”

La începutul lunii, primăriţa Elena Lasconi a semnat cu mare fast Pactul Alianței Orașelor Verzi, alături de Allen Coliban, primarul Brașovului, Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 București , Radu Mihaiu, primarul sectorului 2 București, Constantin Toma, primarul municipiului Buzău și Mihai Gîrbaci, primarul orașului Darabani. Doar că vorba multă, sărăcia omului, deoarece cuvintele pompoase ale primăriţei Lasconi nu scutesc oraşul de prea multele sale neajunsuri în materie de “oraş verde”, iar cetăţenii au punctat ceea ce edilul pare că nu vede.

 

Dar să vedem cum descrie Elena Lasconi Pactul Alianței Orașelor Verzi:

 

“Scopul: colaborare, sprijin reciproc, depunere și implementare de proiecte în parteneriat pentru înverzirea orașelor, pentru neutralitate climatică. În cuvinte puține, e un parteneriat pentru o viață mai bună pentru noi toți.”

Dar cetăţenii? Cum văd ei Câmpulungul?

“Acum înțeleg eu de ce nu tundeţi spaţiile verzi.

Să avem verdeață cât mai multă.”

“Un oraș verde începe cu adunatul câinilor de pe străzi și nu numai și cu sancționarea tuturor celor care poluează într-o formă sau alta.”

“Nu cred că putem avea oraș verde cu un depozit plin de deșeuri radioactive care mai mult ca sigur poluează.”

“Iarăși plantăm panseluțe? Probabil e mai ușor de "împrumutat" proiectul făcut de altul și adaptat nevoilor oraşului nostrum, dar nu este momentul acum.... Nu ne comparăm cu aceste mari orașe, ele având deja infrastructură, spitale renovate, locuri de muncă și multe alte lucruri în plus față de Câmpulung... Încercati să puneți toate lucrurile de care au nevoie campulungenii pe o listă și apoi vedeți de ce trebuie să vă apucați urgent.... Păi noi nu suntem în stare să dăm cu mătura, dar ne luăm în plus obligația de a îngriji şi uda panseluțele...”

“Eu văd un centru gri de când s-au tăiat teii, nu verde!! Trebuie musai să-mi schimb ochelarii sau sufăr de acromatopsie??!”


 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea