Bradu. Finanțare nerambursabilă de 10 milioane de lei! Încă 14 străzi vor fi modernizate!

 

# Încep lucrările pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii pe strada Valea Geamăna

Încep lucrările la proiectul de modernizare a celor 14 străzi cuprinse în proiectul finanțat din PNRR. S-a dat deja ordinul de începe a lucrărilor pentru străzile Matei Gabriel, Aleea și Strada Busuioc și Străzile Gutuiului și Crivățului. Contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” , vizează modernizarea a 14 străzi din localitate, respectiv: Busuioc, Aleea Busuioc, Aleea Rozelor, Crivăț, Fragilor, Frasinului, Gladiolei, Gutuiului, Margaretei, Mărgăritar, Matei Gabriel, Mesteacănului, Nucului și Violetelor. Valoarea totală a acestui contract este de 10 milioane de lei (100 de miliarde de lei vechi).

 

A fost dat și ordinul de începere a lucrărilor și organizarea șantierului pentru investiția din Valea Geamăna, iar constructorul a preluat deja amplasamentul, a trasat lucrarea și a făcut comanda pentru materialele necesare. Urmează să sosească pe șantier aproximativ 30% din tubulatură și prefabricatele necesare.

 

Pe măsură ce acestea vor fi la dispoziția constructorului, se va trece la realizarea punților de acces către proprietățile individuale. Proiectul modernizarea străzii Valea Geamăna va consta în asfaltarea și extinderea străzii, tubarea canalului, amenajarea trotuarelor, introducerea utilităților (apă și canalizare) și a rețelei de iluminat casnic și public. Valoarea acestui proiect se ridică la suma de 200 miliarde lei vechi.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea