În atenția piteștenilor! Din 25 septembrie 2023, începe încărcarea instalațiilor de încălzire din rețeaua de termoficare, în Pitești

 

# Utilizatorii/consumatorii sunt rugați să ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile

TERMO CALOR CONFORT S.A. anunță că, începând cu data de 25 septembrie 2023, va proceda la încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică pentru ÎNCĂLZIRE, în vederea pregătirii rețelei de termoficare pentru sezonul rece 2023 – 2024.

Furnizarea agentului termic pentru încălzire se va realiza avându-se în vedere prevederile Art. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 20:00 și 06:00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior mai mici de 10º C.

Utilizatorii/consumatorii TERMO CALOR CONFORT S.A. sunt rugați să ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile pentru a preîntâmpina eventualele incidente.

 

Conducerea asociațiilor de proprietari/locatari, în calitate de utilizator, precum și de reprezentant al proprietarilor în relațiile cu furnizorul de energie termică, are obligația să se asigure că instalațiile după branșament sunt în stare de funcțiune.

Facem precizarea că, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din Legea nr. 325 din 14 iulie 2006 a Serviciului public de alimentare cu energie termică, debranșarea/deconectarea instalațiilor interioare de încălzire și pentru apă caldă de consum ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.

De asemenea, furnizorul solicită întreprinderea de urgenţă a demersurilor necesare pentru achitarea tuturor sumelor pe care utilizatorii le datorează societății Termo Calor Confort S.A., conform obligațiilor contractuale.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea