Argeșeni judecați pentru că și-au cumpărat permise de conducere false

 

Patru persoane au fost trimise, recent, în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, conducere fără permis sau pentru uz de fals.

Au obținut, contra cost, permise de conducere false, care erau aparent eliberate de către autoritățile din Suedia. Mai mulți argeșeni au intrat în atenția organelor penale după ce au prezentat polițiștilor, în timp ce erau opriți în trafic, permise de conducere care erau eliberate tocmai în Suedia.

 

Pentru că permisele de conducere erau susceptibile a fi false, s-a deschis un dosar penal, iar în cele din urmă acest aspect a fost confirmat. S-a concluzionat că un bărbat din Uda, în vârstă de 59 de ani, era cel care mijlocea, contra unor sume de bani, procurarea de permise de conducere emise de autoritățile din Suedia pentru mai multe persoane. Totul a plecat după ce chiar el a obținut în acest fel un permis de conducere. Ulterior, a intermediat chiar el procurarea unor astfel de documente pentru cel puțin alți trei argeșeni. Suma dată pentru obținerea unui astfel de document era diferită de la o persoană la alta, depășind 1.000 de euro de beneficiar.

 

S-a disjuns cauza

Deși au fost trimise în judecată patru inculpați nu a fost depistată încă persoana care oferea acestora permisele false. De aceea, procurorii au dispus disjungerea cauzei și formarea unui nou dosar în vederea continuării efectuării cercetărilor față de autor necunoscut, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea