Până la finalul lui 2024, Drumul Expres Piteşti-Craiova ar putea fi deschis circulaţiei

 

Săptămâna trecută, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi directorul CNAIR, Cristian Pistol, au inspectat șantierele Drumului Expres Craiova-Pitești. Concluziile celor doi au fost că lucrările pe toate tronsoanele s-ar putea încheia cu succes până la finalul anului viitor.

“Am verificat astăzi stadiile celor mai importante lucrări de infrastructură rutieră de pe raza DRDPCraiova!

Astfel, pe tronsonul I al drumului expres Craiova – Pitești, au început lucrările de organizare pentru finalizarea construcției celor 17,7 km dintre Craiova și Robănești.

 

Termenul contractual este de 18 luni dar antreprenorul și-a asumat că va crește progresiv mobilizarea astfel încât să putem circula pe acest tronson la finalul anului 2024.

 

Pe tronsonul III, stadiul lucrărilor a ajuns la aproape 90% și se lucrează intens pentru a pune în trafic la finalul acestui an toți cei 31,75 km dintre Valea Mare și Colonești.

Lucrările pe tronsonul IV, Colonești – Oarja – Pitești, în lungime de 31,8 km, au ajuns la un stadiu fizic de aproximativ 50% și sunt convins că antreprenorul român se va mobiliza exemplar, astfel încât să se poată deschide circulația cât mai repede, la finalul 2024.

În concluzie, pot spune că există șanse reale ca la finalul anului 2024 cetățenii să poată parcurge fără întrerupere cei 121 km ai drumului expres Craiova - Pitești.”, a transmis pe pagina de Facebook, Constantin Pistol, directorul CNAIR.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea