Urmărire ca în filme. O tânără fără permis, judecată pentru că a fugit de polițiști

 

O tânără din Argeș va ajunge în fața judecătorilor după ce a condus o mașină fără să aibă permis de conducere și nu a oprit la semnalul polițiștilor.

Incidentul a avut loc pe 26 ianuarie 2022, aproape de mieul nopții, pe DJ 679, când tânăra, care circula cu mașina pe raza localității Stolnici, nu s-a conformat la semnalul de oprire efectuat de polițiști. Agenții au plecat în urmărirea ei, șoferița reușind să fie blocată abia pe strada Lânăriei din Pitești. S-a stabilit că femeia nu avea permis de conducere, fiind însoțită în automobil de doi bărbați.

 

Rugați de polițiști să se identifice verbal, unul dintre aceștia s-a prezentat sub o altă identitate. Abia după câteva săptămâni, când au început cercetările în dosar s-a aflat că bărbatul și-a atribuit o altă identitate. Iar motivul era unul cât se poate de simplu, pe numele său era emis un mandat de arestare preventivă. În cele din urmă, acesta a fost identificat și arestat.

 

Cercetările în cauză au fost finalizate, iar, recent, femeia a fost trimisă în judecată pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Costești.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea