Urmărire ca în filme. O tânără fără permis, judecată pentru că a fugit de polițiști

 

O tânără din Argeș va ajunge în fața judecătorilor după ce a condus o mașină fără să aibă permis de conducere și nu a oprit la semnalul polițiștilor.

Incidentul a avut loc pe 26 ianuarie 2022, aproape de mieul nopții, pe DJ 679, când tânăra, care circula cu mașina pe raza localității Stolnici, nu s-a conformat la semnalul de oprire efectuat de polițiști. Agenții au plecat în urmărirea ei, șoferița reușind să fie blocată abia pe strada Lânăriei din Pitești. S-a stabilit că femeia nu avea permis de conducere, fiind însoțită în automobil de doi bărbați.

 

Rugați de polițiști să se identifice verbal, unul dintre aceștia s-a prezentat sub o altă identitate. Abia după câteva săptămâni, când au început cercetările în dosar s-a aflat că bărbatul și-a atribuit o altă identitate. Iar motivul era unul cât se poate de simplu, pe numele său era emis un mandat de arestare preventivă. În cele din urmă, acesta a fost identificat și arestat.

 

Cercetările în cauză au fost finalizate, iar, recent, femeia a fost trimisă în judecată pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Costești.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea