”Arta relaționării între părinte și copil” - o nouă expoziție tematică la Biblioteca Județeană Argeș

Cine te înţeleg, susţin şi ajută mai bine decât părinţii? Între părinţii tăi şi tine mereu trebuie să existe o relaţie armonioasă. Însă pentru a ajunge la această armonie, în familie e necesar să fie o comunicare deschisă. Tocmai pentru că misiunea de părinte este dificilă, cărțile de specialitate, scrise de specialiști în psihologia copilului și în parenting, reprezintă un ”instrument” care îl poate face pe adult să vadă unde greșește în relația cu propriul copil, chiar și atunci când este convins că procedează corect.

Pentru a veni în sprijinul părinților care se tem să accepte că pot face greșeli în relația cu copilul și doresc să ”crească” armonios alături de copiii lor, Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu” Argeș propune o nouă expoziție tematică de cărți educative și psihologice, lecturi motivaționale și de dezvoltare personală, intitulată ”Arta relaționării între părinte și copil”.

Inedita expoziție, aflată în vitrinele din holul central al Bibliotecii Județene Argeș, poate fi vizitată zilnic, în perioada 15 – 30 noiembrie. Cei care doresc să consulte sau să împrumute publicațiile expuse, sunt invitați să se adreseze bibliotecarelor de la compartimentul Bibliografic și Catalog electronic.

Expoziția este realizată de bibliotecara Sabina Dumitru.

ADRIAN COMAN

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea