Se deschide un magazin de mobilier la Supernova Pitești

 

Supernova Pitești adaugă un nou brand international în portofoliu. Mömax își va deschide porțile începând cu luna martie și va oferi clienților atât mobilier modern, cât și consultanță profesională de primă clasă.

Noul magazin care se întinde pe o suprafață de 2800mp va pune la dispoziția clienților o experiență ofertantă de cumpărături. Situat într-o clădire complet reamenajată, chiar lângă intrarea principală a Supernova Pitești, Momax va completa mixul puternic de branduri existent în centrul comercial.

 

Mömax își propune să surprindă printr-un concept inedit care se regăsește în gama de produse moderne și variate. Clienții magazinului vor putea beneficia de idei de amenajare inspiraționale, destinate locuințelor. În același timp, în spațiul de expunere din magazinele sale, Mömax oferă diverse concepte de amenajare personalizate, potrivite pentru nevoile individuale ale clienților.

 

Mömax este prezent pe piața din România prin cele patru magazine din Timișoara, Oradea, Arad și Cluj Napoca (Florești), dar și online.

În plus față de noul brand internațional Mömax, centrul oferă o gamă largă de magazine internaționale, cum ar fi Sinsay, Cropp, House, Reserved, Takko, Pepco, Deichmann, Decathlon, C&A, Half Price, Mobexpert, H&M, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Intersport, LC Waikiki, CCC, Colin's, New Yorker, Noriel, Sephora, precum și o nouă zonă de food court.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea