Deși noul Mall este un uriaș șantier, data anunțată a deschiderii rămâne aceeași: 25 aprilie

 

Deși la noul Mall din Pitești, cel din Tudor Vladimirescu, pe malul râului Argeș, nu se văd lucrări gata de recepție, data anunțată a deschiderii rămâne aceeași: 25 aprilie. Și noi credem asta, pentru că e vorba de o investiție privată, unde chiar se muncește. Nu că nu s-ar munci și la stat, însă la stat nu se muncește chiar peste tot…

Fotografia este făcută la sfârșitul săptămânii trecute. Încă se toarnă betoane, încă se înalță clădiri, încă se lucrează la pasarelă. Însă tocmai asta ne face să credem că lucrurile se vor încadra în termen. Se lucrează!

 

Din câte am aflat, puţin mai devreme, în februarie-martie, va fi gata şi pasarela auto-pietonală pe care o face Prime Kapital. Aceasta va fluidiza traficul rutier și va lega cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului. De asemenea, vor fi eliminate riscurile la care se supun piteștenii la trecerea la nivel cu calea ferată. Pasararela va fi transferată, apoi, în domeniul public al municipiului, tot pe 25 aprilie, odată cu inaugurarea Argeş Mall. Noul mall va avea o suprafață comercială închiriabilă de peste 50.000 de metri pătrați.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea