Programul Noua casă continuă şi în 2024!

 

Programul Noua casă este disponibil şi în 2024. Cei care îşi doresc să acceseze fonduri pentru a cumpăra o locuinţă trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

- nu dețin în proprietate exclusivă sau împreună cu partenerul nicio locuință, indiferent de modul dobândirii;

- dețin o locuință în proprietate, cu o suprafață utilă mai mică de 50 mp, care nu a fost achiziționată prin Prima Casă.

 

„Principalul argument pentru care programul continuă și în 2024 este efectul generat: o mână de ajutor celor care își doresc să-și clădească propriul cămin, să-și scrie propria poveste. Prin alocarea, pentru anul 2024, a unui nou plafon al garanţiilor în valoare de 1 miliard lei, transmitem un mesaj de continuitate, susținere și consolidare a angajamentului privind bunăstarea oamenilor.

 

Noua casă a dus la creșterea accesului la proprietate pentru familiile cu venituri medii, facilitând stabilitatea locativă și îmbunătățind calitatea vieții pentru mulți români. Sigur că sunt importante și beneficiile conexe, cum sunt atragerea de investiții private în sectorul imobiliar și îmbunătățirea aspectului și a calității zonelor urbane”, a declarat ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, pentru EVZ.ro.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea