A început rejudecarea în dosarul „Cheresteaua”

 

Ion Andrei, patronul firmei Andris, va fi prezent, din nou, în fața judecătorilor Curții de Apel Pitești. Luni, 5 februarie, s-a desfășurat al doilea termen de judecată de la reluarea procesului. Procesul s-a amânat până la data de 4 martie. La primul termen, ca urmare a admiterii declaraţiei de abţinere colectivă a completului de judecată, cauza a fost repartizată, din nou, aleatoriu.

Amintim că Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus pe 28 noiembrie 2023 admiterea recursului în casație formulat de Ion Andrei, zis „Brânză”, și a dispus casarea, în parte, a hotărârii Curții de Apel Pitești din data de 3 ianuarie 2023 din dosarul „Cheresteaua 1” prin care acesta fusese condamnat la 10 ani de închisoare.

Astfel, după 10 luni petrecute în închisoare, „Brânză” a fost repus în libertate. Cum Instanța Supremă a stabilit rejudecarea cauzei, procesul a fost reluat la Curtea de Apel Pitești. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu prejudiciul din dosar, mai ales că instanța stabilise despăgubiri și confiscări de peste 10 milioane de lei pentru Ion Andrei și firma Andris SRL.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea