Lucrările de la Galeria de Artă vor fi gata la sfârșit de primăvară

 

Lucrările de restaurare și consolidare de la Galeria de Artă „Rudolf Schweitzer-Cumpăna” au ajuns la 95%. Se preconizează cărecepția lucrărilor va fi făcută în maximum trei luni. Până atunci continuă lucrările de restaurare a picturilor din cadrul instituției. „Un proiect care inițial avea o valoare de 15 milioane lei fără TVA însă, în urma descoperirilor suplimentare făcute, suprafața restaurării picturilor a crescut de cel puțin trei ori, ceea ce va conduce și la majorarea valorii contractului.

 

Vom vedea care va fi această majorare care va fi suportată din bugetul Consiliului Județean pentru că, așa cum știți, am reușit să finalizăm partea de buget din fonduri nerambursabile și mă refer aici la fondurile europene”, a spus Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

 

După recepția lucrărilor, Muzeul Județean Argeș va organiza în cadrul instituției o interesantă expoziție. „Am ajuns în ultima etapă a lucrărilor de consolidare și restaurare a Galeriei de Artă. Așteptăm cu emoție ziua recepției acestui obiectiv pentru a reorganiza expoziția de bază de aici și a o putea redeschide marelui public”, a precizat Cornel Popescu, manager Muzeul Județean Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea