Lucrările la noile corpuri de la Miceşti ale Penitenciarului Mioveni - în linie dreaptă

 

În 2024, Penitenciarul Mioveni va finaliza secţia nouă de deţinere din comuna Miceşti, în care vor fi cazaţi deţinuţii care muncesc. Lucrările sunt în plină desfăşurare şi sunt foarte avansate.

“Nu apucă bine să se usuce cerneala pe informarea anterioară, că deja o altă fază a clădirilor ajunge să necesite menționare. Suntem în grafic, avansăm tot mai mult și încercăm să ținem pasul cu mișcarea rapidă a evenimentelor cheie în fazele de execuție. Pentru unele clădiri am avansat la etapa de montare a tablei, ne-am apucat de gardul împrejmuitor și deja secția exterioară de la Micești începe să dea semne că așezământul se apropie de aspectul unei pușcării.

 

Reamintim că unitatea noastră are în derulare trei obiective de investiții:

 

1. Obiectivul de investiții: Secție de deținere nouă – P. Mioveni. Stadiul obiectivului este în faza de Studiu de fezabilitate și imediat ce primește aprobarea din partea CTE, vom demara serviciile de proiectare și execuție a lucrărilor.

2. Obiectivul de investiții: Modernizare secții deținere 3 și 4. Se află în stadiul de evaluare a propunerilor financiare, în vederea atribuirii serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor.

3. Obiectivul de investiții de la Micești, aflat în curs de execuție, alături de care v-am atașat și aceste fotografii.”, a transmis Penitenciarul Mioveni, pe pagina de Facebook.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea