Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! Durata Implanturilor dentare

 

Datorită legăturii care are loc cu osul maxilarului, implanturile dentare sunt considerate cea mai durabilă opțiune de înlocuire a dinților lipsă. În timpul procesului de osteointegrare, osul crește în jurul implantului dentar și îl integrează, făcându-l o bază puternică și stabilă pentru un dinte artificial.

Dacă, totuși, osteointegrarea nu are loc, este posibil ca implantul tău dentar să eșueze. Eșecul implantului apare cel mai frecvent dacă osteointegrarea nu are loc sau ceva nu merge bine în timpul procesului de vindecare. Unii dintre factorii care pot influența osteointegrarea includ:

 

Fumatul. Eșecul implantului apare doar la aproximativ 5% dintre nefumători, cu toate acestea, acest lucru crește la 11% la persoanele care fumează.

 

Trauma. Scrâșnirea dinților pe timp de noapte sau traumatismele gurii ar putea destabiliza implantul.

Bolile care pot compromite imunitatea pot face ca pacienții să fie mai vulnerabili la infecție și procesul de vindecare poate dura foarte mult timp. Igiena orală deficitară și controale dentare rare.

Practic, nicio altă opțiune de înlocuire a dintelui nu are o capacitate așa de mare!

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Telefon: 0736/407.404


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea