Firma fostului polițist Laurențiu Bălan a cerut sechestru pe bunurile unei societăți din Morărești

 

Firma TGM Group Exclusive SRL, reprezentată de fostul polițist Laurențiu Bălan, a cerut sechestru pe bunurile societății Valmar Dedulești din comuna Morărești. Pentru că nu i-au fost achitate trei facturi fiscale, reprezentanții TGM au cerut în instanță dispunerea instituirii sechestrului asigurător asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în posesia firmei datoare şi înfiinţarea popririi asigurătorii asupra conturilor bancare până la concurenţa sumei de aproximativ 75.000 de lei.

 

Între reclamantă, TGM Group Exclusive, în calitate de vânzător, şi pârâta Valmar Dedulești S.R.L., în calitate de cumpărător, s-a încheiat un contract de vânzare-cumpărare în ianuarie 2023. În perioada februarie - iunie 2023, în baza contractului, TGM a livrat marfă, constând în diferite tipuri de betoane, doar că firma din Morărești a uitat să o plătească. Astfel că s-a ajuns în instanță, iar Judecătoria Pitești a admis reclamantei solicitarea pe 28 iunie 2024.

 

„Admite cererea. Dispune instituirea sechestrului asigurător asupra bunurilor mobile şi imobile urmăribile aflate în posesia debitorului şi înfiinţarea popririi asigurătorii asupra conturilor bancare ale pârâtei până la concurenţa sumei de 75.043,18 lei. Stabileşte în sarcina reclamantei obligaţia de depunere a cauţiunii în cuantum de 15.008,63 lei în termen de 10 zile de la data comunicării prezentei încheieri. Executorie. Cu apel în 5 zile de la comunicare, ce se depune la Judecătoria Piteşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi, 28.06.2024.

Instanţa apreciază că stabilirea unei cauţiuni, pe numele TGM, în cuantum de aproximativ 15.000 lei (reprezentând 20% din valoarea obiectului cererii) ar avea ca scop şi protejarea intereselor debitorului în eventualitatea stabilirii unei alte soluţii în dosarul de fond.

De asemenea, TGM Group Exclusive SRL a chemat în judecată firma din Dedulești și pentru valorificarea creanței, pe rolul Judecătoriei Piteşti fiind înregistrată o cauză având ca obiect „pretenții”.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea