Conflict penal între expertul Ion Iordache şi Obştea Agricolă Câmpulung

Expertul tehnic Ion Iordache, specialist în lucrări de topografie- cadastru, are probleme penale cu Obştea Agricolă Câmpulung SA, care îl acuză de rea- credinţă şi abuz în efectuarea unei expertize privind delimitarea unor suprafeţe de teren în intravilanul municipiului Câmpulung. După ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung a soluţionat plângerea penală făcută pe numele lui Iordache Ion cu rezoluţia NUP, Obştea Agricolă s-a adresat Judecătoriei, însă a pierdut şi la prima instanţă. Acum, procesul se află la Tribunal, unde Obştea Agricolă a atacat sentinţa Judecătoriei, prin care se menţinea rezoluţia NUP dată de Parchet.

“A dat dovadă de rea credinţă!”

În plângere, părţile vătămate arată că expertiza făcută de Iordache Ion nu corespunde realităţii, întrucât diminuează anumite suprafeţe de teren  ocupate de construcţii şi alte suprafeţe utile pentru desfăşurarea normală desfăşurării activităţii Obştei Agricole Câmpulung SA. “Expertul cu rea-credinţă nu a trecut în raportul de expertiză situaţia reală de la silozul de fructe, cu scopul de a ne diminua suprafaţa pe care noi am cumpărat-o ca activ de lichidare, după desfiinţarea CAP Câmpulung”, se arată în plângerea penală formulată împotriva expertului Iordache.

“Îi dau în judecată şi le cer daune!”

La rândul său, expertul Ion Iordache este scandalizat de atitudinea reprezentanţilor Obştei Agricole Câmpulung SA. “Dumnealor solicită un drept pe care nu îl au! În expertiza pe care dânşii o contestă, eu am răspuns punctual şi corect obiectivelor fixate de instanţă, numai că acest lucru nu le convine. Mi-au făcut plângere penală, iar procurorul a considerat că sunt nevinovat; au atacat rezoluţia procurorului, iar Judecătoria Câmpulung  consideră că sunt nevinovat; acum, mă poartă pe la tribunal. Ei bine, dacă şi la Tribunal vor pierde, eu îi voi da în judecată, la rândul meu, şi le voi cere daune morale!”, declară expertul Iordache.. Camil Dalu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea