Ceartă între PSD şi PDL pe seama arestării primarului de la Mărăcineni

# Constantin Nicolescu îl acuză pe Mircea Andrei (foto) că ar fi comandat arestarea lui Niculae Şerban. Constantin Nicolescu, preşedintele PSD Argeş, e supărat foc pe senatorul Mircea Andrei, omologul său de la PDL, care i-a cam stricat planurile în judeţ. După ce că social democraţii au pierdut alegerile de la Vultureşti, acum îi mai plâng şi pe Şerban Niculae şi pe Ion Tentea, primarul şi viceprimarul din Mărăcineni, cei doi aflându-se în arest pentru 29 de zile din pricina unor infracţiuni săvârşite. Uite aşa a început tărăboiul dintre cei doi lideri, declaraţiile fiind acide şi de-o parte şi de cealaltă.

“Legaţi-ne pe toţi ăştia din PSD, ne băgaţi într-un ţarc, şi aţi câştigat alegerile!”

Vestea că primarul şi viceprimarul comunei Mărăcineni au fost arestaţi pentru 29 de zile a făcut înconjurul ţării. În fapt, cei doi (PSD-işti cu acte în regulă) au făcut oarece matrapaslâcuri, cum ar fi că au supraevaluat o serie de lucrări (printre altele...). Nicolescu a intrat repede pe fir şi le-a luat apărarea lui Şerban şi lui Tentea, admitând că a fost vorba de (cel mult) o negrijenţă neintenţionată. Ei bine, iată că în timp ce şeful PSD Argeş dădea din coate să-i scoată basma curată pe vinovaţii fără vină, senatorul Mircea Andrei, spunea că se pregăteşte pentru campania electorală de la Mărăcineni şi de la Bascov (localităţi conduse de edili social democraţi). Atât i-a trebuit să audă lui Nicolescu! Şi-a început omul să-şi spună of-ul: „Este total anormal, în orice stat de drept, ca cineva, care este şi oficial, să se antepronunţe în legătură cu alte persoane. Câtă încredere mai poţi da justiţiei, dacă altul anunţă dinainte ce se va întâmpla? Legaţi-ne pe toţi ăştia din PSD, ne băgaţi într-un ţarc, şi aţi câştigat alegerile! Ce rost are să mai faceţi altfel? Am terminat cu PSD în Argeş şi avem şi democraţie totală. Mi se pare foarte periculos ca un parlamentar să facă declaraţii de genul acesta. Noi avem şapte parlamentari care sunt din judeţ, mai ştiu şi ei ce se întâmplă în Argeş, dar niciodată nu s-a făcut vreo declaraţie de acest gen din partea noastră. Este anormal şi grav dacă instituţiile noastre se lasă duse într-o zonă de acest gen. Nu este curios că acest parlamentar spune ce primar ar urma să fie legat, ce dosar este în lucru? Eu nu am făcut asemenea presiuni niciodată. Nu cred că asta este sarcina unui parlamentar, să facă el justiţie într-un judeţ. La Mărăcineni, consilierul local Crăciun are o serie întreagă de dosare, de plângeri penale şi nu se întâmplă nimic. La noi l-am găsit peste noapte pe primar vinovat de tot ce se întâmplă în ţară. Este o întrebare pe care toţi ar trebui să şi-o pună: de ce Justiţia acţionează discreţionar dacă este corectă?”

Don’ Felipe – un infractor, după părerea lui Andrei

Nicolescu a evitat să pronunţe numele lui Mircea Andrei, deşi era cert pentru toată lumea că despre el este vorba. Apoi ce n-a putut face dom’ Nicolo a reuşit don’ Felipe, şi el mare om, mare caracter în PSD Argeş. Deputatul Georgescu nu s-a sfiit să-l nominalizeze pe democrat liberal şi să-i spună oarece vorbe de duh, unde cuvinte precum: prostie, ipocrizie şi tupeu aveau o ţintă clară – Mircea Andrei. În replică, senatorul a declarat (într-un comunicat de presă remis redacţiei): «Am lecturat cu atenţie declaraţia lui Filip Georgescu, preşedintele fondator al PSD Argeş, referitoare la persoana mea şi am ajuns la concluzia că unui om acuzat de atâtea infracţiuni, ce-l transformă într-un infractor, nu merită să-i dau niciun răspuns. Ce se poate înţelege din declaraţia celor doi lideri ai PSD Argeş (Filip Georgescu – preşedinte fondator şi Constantin Nicolescu - preşedinte) este sentimentul de panică ce-i încearcă pe cei de la PSD în faţa unei situaţii în care aceşti domni nu mai pot negocia, aşa cum au făcut atâţia ani, cu concurenţa«.  Şi povestea nu se încheie aici oameni buni. Trebuie să aflăm cum e treaba cu edilul şi cu vicele din Mărăcineni şi, mai ales, cine urmează...
ANCA ITTU

“Mi se pare foarte periculos ca un parlamentar să facă declaraţii de genul acesta. Noi avem şapte parlamentari care sunt din judeţ, mai ştiu şi ei ce se întâmplă în Argeş, dar niciodată nu s-a făcut vreo declaraţie de acest gen din partea noastră. Nu este curios că acest parlamentar spune ce primar ar urma să fie legat, ce dosar este în lucru?”
Constantin Nicolescu, preşedintele PSD Argeş
“Ce se poate înţelege din declaraţia celor doi lideri ai PSD Argeş (Filip Georgescu – preşedinte fondator şi Constantin Nicolescu - preşedinte) este sentimentul de panică ce-i încearcă pe cei de la PSD în faţa unei situaţii în care aceşti domni nu mai pot negocia, aşa cum au făcut atâţia ani, cu concurenţa”
senatorul Mircea Andrei, preşedinte interimar al PDL Argeş

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea