După 15 septembrie vom afla contracandidatul liberal al lui Pendiuc la Primăria Piteşti

PNL Piteşti are un nou lider. Marius Postelnicescu a fost înlocuit cu Radu Perianu (foto), ales local în Consiliul Local Piteşti. Se vede treaba că fostul preşedinte nu a intrat în graţiile liderului judeţean Ion Popa, de vreme ce mandatul i s-a încheiat cu doi ani mai devreme. Pe de altă parte, discursul lui Perianu e anti

Postelnicescu dacă ne gândim că actualul lider se laudă cu idealuri măreţe. După cum a declarat:
„Încercăm să obţinem rezultate mult mai bune decât rezultatele obţinute până acum la Piteşti. Pretenţiile noastre au fost mult mai mari, dar din păcate până acum nu s-au putut obţine”. 
Mai mult decât atât, noul şef a mărturisit că de când a câştigat alegerile „s-a schimbat moralul membrilor din organizaţie”, situaţie materializată prin faptul că mulţi dintre membri care dispăruseră din viaţa activă a partidului au hotărât să se implice cu mai mult entuziasm decât înainte. Organizaţia liberală are gânduri mari. Vrea ca până pe 15 septembrie să-şi prezinte public alternativa la Primăria Piteşti pentru alegerile locale din vara lui 2012. De asemenea, Perianu intenţionează să stabilească din vreme şi echipa de consilieri locali.
ANCA ITTU

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea