Eveniment cu... atitudine

Atitudine în Argeş a lansat vineri, 24 mai, volumul Personalităţi Argeşene – ediţia 2013, prilej de sărbătoare pentru familia ziarului nostru care a ţinut să-i aibă alături, la petrecerea organizată la Hanul Românesc, pe cei care s-au regăsit în cele peste 160 de pagini ale cărţii, dar şi pe cei care i-au fost colaboratori şi prieteni de-a lungul anilor. Volumul Personalităţi Argeşene – ediţia 2013, “motivul” petrecerii organizate de Atitudine în Argeş, la sfârşitul săptămânii trecute, se distribuie gratuit, odată cu achiziţionarea numărului de astăzi al ziarului nostru. Veţi găsi în paginile sale nume sonore ale mediului

cultural, politic, de afaceri şi nu numai, oameni despre care s-a mai scris şi se va mai scrie, pentru că Atitudine în Argeş consideră că în definiţia personalităţilor pot fi cuprinşi toţi cei înzestraţi cu adevărata capacitate de se dărui unui ideal, unei cauze, unei comunităţi sau unei afaceri şi care, prin puterea lor, pot schimba, pot înnobila sau pot da ora exactă în mediul căruia aparţin. Argeşul are mii de oameni remarcabili dintr-un punct sau altul de vedere, oameni care merită promovaţi şi daţi oricând ca exemplu.

Am avut onoarea de a realiza interviuri cu o parte dintre ei, cu precizarea că volumul prezintă doar o anumită elită locală, lista celor care îşi merită locul într-un top al personalităţilor fiind mult mai lungă. Multe dintre aceste pesonalităţi ale Argeşului au fost alături de noi şi la petrecerea organizată cu prilejul lansării volumului devenit deja o tradiţie şi un brand local. Muzica, dansul, atmosfera destinsă au mai descreţit din frunţile celor apăsaţi de “povara” titulaturilor, funcţiilor sau business-urilor ce i-au consacrat ca personalităţi argeşene.
Pe lângă orchestra Hanului Românesc, în faţa oaspeţilor şi-au dat concursul Haiducii Vlădicii de la Topoloveni, Rapsozii Bascovului de la Casa de Cultură din Bascov, Emil Mărunţelu, interpret de muzică populară, talentatele contorsioniste de la Curtea de Argeş antrenate de Nicoleta Andrei, manechinele casei Unik Models Creation, tenorul Alexandru Mustea – o voce pur şi simplu senzaţională, dar şi dansatorii Casei Studentului din Piteşti, care au încins atmosfera cu dansurile exotice prezentate.
Evenimentul nostru a sprijit şi o acţiune caritabilă iniţiată de  Şcoala gimanzială  Nicolae Cristescu – Topoloveni, Liceul Ion Mihalache – Topoloveni şi Şcoala Gimnazială Nicolae Creţulescu – Leordeni, care s-au alăturat campaniilor umanitare derulate la nivel naţional pentru dotarea Spitalului de copii Marie Curie din Bucuresti.
Oaspeţii noştri care au dorit să sprijine această acţiune au putut achiziţiona obiecte confecţionate special pentru ajutorarea copiilor în dificultate, de elevii celor trei instituţii amintite, coordonaţi de trei cadre didactice inimoase: Andreea Voinescu, Florina Biculescu şi Mironela Zuluf. 
O colecţie inedită de poşete pictate manual şi semnate Larissa Lucici a fost admirată de distinsele doamne care ne-au onorat cu prezenţa. Aceeaşi semnătură au purtat şi ţinutele prezentatoarei spectacolului dedicat lansării volumului Personalităţi Argeşene, Luiza Dobrescu.
Cum noi, ca jurnalişti, ştim că o poză face cât 1000 de cuvinte, lăsăm fotografiile să vă povesteacă mai mult despre atmosfera  evenimentului.      C.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea