Oraşul Mioveni şi-a sărbătorit vârstnicii

Vârstnicii din Mioveni au petrecut astăzi, de ziua lor, la Centrul Cultural şi Casa de Cultură din localitate. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul Primăriei şi Consiliului     Local Mioveni care au organizat o serie de activităţi dedicate acestora în parteneriat cu Asociaţia Pensionarilor Viaţă Lungă.

 

Recolta de toamnă

În jurul prânzului, cateva zeci de pensionari au participat la un concurs unde şi-au etalat talentul culinar.  La concursul intitulat ˝Recolta de toamnă˝, juriul dar si cei prezenti au ales cea mai bună zacuscă, cele mai bune murături şi cea mai bună dulceaţă. Câştigătorii au fost desemnaţi de către un juriu de specialitate, printre câştigători numărându-se şi un bărbat pasionat de arta culinară. Câştigătorii au fost: Onila Maria, Popescu Eleonora şi Tudor Rodica, premiul special al juriului revenindu-i domnului Tutea Mircea. Câştigătorii au fost premiaţi de către organizatori.

Miss Pensionara, editia a III-a

Seara, sărbătoriţii au participat la un spectacol oferit de artiştii Centrului Cultural, iar  cele mai curajoase doamne au concurat pentru titlul de ˝MISS PENSIONARA˝, competiţie ce s-a bucurat, ca în fiecare an, de un real succes. Concurentele au avut de trecut prin probe precum: cultură generală, prezentarea unui costum popular şi a unei rochii de seară. Premiul special al juriului a fost câştigat de doamna Dobrogeanu Elena, 71 ani, premiul mass-media: Ciuciu Alexandra, 59 ani, Miss Popularitate: Preda Bolosina, 75 ani, Miss Tradiţie: Iliescu Maria, 60 ani, Miss Eleganţa si Miss Pensionara, editia a III-a: Stan Maria, 59 ani. Primarul oraşului, Ion Georgescu, le-a oferit cadou tuturor participantelor o excursie.
Laurenţiu Stoica

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea