Agitarea maselor duce la “flatulenţă politică”

Protestele poliţiştilor şi ale sidicaliştilor din ultima perioadă sunt comentate şi la colţ de stradă. Am vrut să vedem şi noi părerea unor oameni politici despre aceste proteste . Ţinând cont de faptul că am sunat oameni cu funcţii, oameni ocupaţi, am concentrat totul în două întrebări: 1. Care este părerea dumneavoastră  protestelor poliţiştilor şi  ale sindicaliştilor? 2. Credeţi că aceste proteste se vor transforma într-o „flatulenţă politică”?

MIMI NIŢĂ - viceprimar Costeşti

# Care este părerea dumneavoastră în privinţa protestelor poliţiştilor şi ale sindicaliştilor?
- Cred că protestele se datorează faptului că oamenii au ajuns la capătul puterilor.
# Credeţi că aceste proteste se vor transforma într-o „flatulenţă politică”?
- Nu cred ca are nimeni acest interes, probabil spiritele se vor linişti...nu aş dori sa comentez mai mult deoarece este un lucru mai sensibil în ceea ce priveşte protestul poliţiştilor. Nu cred ca este ceva politic  s-ar fi nominalizat ,dacă ar fi fost politic.
IOANA PÎRCAN- primar Hârseşti
Care este părerea dumneavoastră  protestelor poliţiştilor şi  ale sindicaliştilor? Credeţi că aceste proteste se vor transforma într-o „flatulenţă politică”?
- Nu ştiu ce să spun...s-ar putea să fie şi politic, s-ar putea să aibă şi dreptate, în raport cu flatulenţa rămane la părerea fiecăruia, dar eu, după mine, zic că fiind aproape în toată lumea aceeaşi situaţie...facem degeaba ce facem,că FACE un marş, e cu totul altceva, dar să fie un marş liniştit, fără flatulenţe. Asta este părerea mea.
TITI GHICA zis Titi Flocea
Care este părerea dumneavoastră in privinta protestelor bugetarilor? Şi dacă dumneavoastră credeţi că aceste proteste vor duce la flatulenţă?
- Protestul bugetarilor, părerea mea este că,toţi bugetarii ăştia din România nu prea au pe fişa posturilor…e mai dificil să vă dau raspunsul…Depinde de calitatea liderilor de sindicat. Liderii de sindicat ar trebui să fie mult mai cumpătaţi şi să fie eleganţi la negocieri. Mi se pare o treabă de normalitate şi de bun simţ să nu îndrume oamenii către flatulenţe.

PREDICA IOAN zis  Semaca

# Care este părerea dumneavoastră în privinta protestelor bugetarilor? Şi dacă dumneavoastră credeţi că totul se va transforma într-o flatulenţă?
- Eu ca om politic,aş îndruma liderii de sindicat să pună mâna să muncească şi să lase flatulenţele, mai întâi la muncă şi dupa aia să vorbesc cu ei, aceste flatulenţe fac rău populaţiei. Eu sunt la muncă, pe canale, să-i văd la muncă si după aia...aceste flatulenţe nu-şi au rostul nimic, toată lumea să treacă la muncă. După ce muncim atuncim putem să flatulăm. Nemţii, după al doilea război mondial, au pus mâna şi au muncit doi ani de zile fără niciun ban. Este o situaţie generală în toată lumea, nu este doar în România, asta este...nu putem să trecem decât în momentul în care muncim cu toţii. După muncă putem să flatulăm.

PANĂ MARIN - primar Recea

# Care este părerea dumneavoastră în privinţa protestelor bugetarilor? Şi dacă dumneavoastră credeţi că totul se va transforma într-o flatulenţă politică?
- Flatulenţă politică? Nu ştiu...domne’,funcţionarii de regulă nu fac politică, oamenii nu se revoltă neapărat politic. Dacă cei de la putere nu sunt în stare să conducă asta le trebuie, merită o flatulenţă din partea celor care se revoltă. La noi , la primărie, la fel dar noi nu suntem aşa de mulţi.Sunt nemulţumiţi şi la noi...la 420-440 de lei, astea sunt salarii? Mergem înainte, înapoi nu avem cum să ne întoarcem. Pe timpul meu nu s-a întâmplat o flatulenţă generală. Dar nu prea am văzut pe nicăieri cuvântul asta flatulenţă...
# Este o revoltă organică...
- Flatulenţă nu prea este folosit, dar atâta timp cât salariatul nu este plătit are dreptul să se revolte.

FLATULÉNȚĂ s.f. 1. Acumulare excesivă de gaze în stomac și în intestine. 2. Evacuarea frecventă, abundentă și necontrolată a gazelor din intestine. [< fr. flatulence, cf. lat. flatus – vânt].( DEX)

Mădălina Stama

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea