Mişcări importante de trupe la vârful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş

# Comisarul şef Marian Orjanu este noul şef al direcţiei personal. Se poate spune că în seara zilei de joi, săptămâna trecută,  un mic tsunami a lovit în partea de sus a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Totul a început cu demisia înaintată de comisarul şef Gheorghe Grigore de la conducerea direcţiei de personal a instituţiei. Demisie care, şoptesc unele păsărele cu totul şi cu totul autorizate să o facă, i-a fost cerută în mod imperativ de către „şeful cel mare”, Nicolae. Cu alte cuvinte, victima a fost…sinucisă! Locul acestuia a fost imediat ocupat de comisarul şef Marian Orjanu, care ocupase până atunci o funcţie de conducere în cadrul aceluiaşi departament.
Schimbările au continuat, şeful Secţiei 2 de Poliţie din Prundu, comisarul Bebe Răduţă, fiind numit, în cadrul aceleiaşi şedinţe fulger, şef al Serviciului Caziere.
Locul comisarului Bebe Răduţă la şefia Secţiei 2 de Poliţie a fost luat de adjunctul acestuia din cadrul aceleiaşi unităţi, Avram.
Cum efectul de domino poate să se întindă destul de mult, iată că Piteştiul a ajuns şi la… Costeşti. Postul de adjunct al secţiei din Prundu devenind vacant, imediat s-a ivit omul potrivit la locul potrivit. Omul potrivit era însă din alt loc, însă acesta nu a fost un impediment de netrecut. Astfel, comisarul Iulian Olteanu, adjunct al Postului de Poliţie al Oraşului Costeşti a fost numit Adjunct al secţiei 2 de Poliţie Prundu. Vom reveni cu amănunte!
Lucian GHERGUŞ


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea