Mişcări importante de trupe la vârful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş

# Comisarul şef Marian Orjanu este noul şef al direcţiei personal. Se poate spune că în seara zilei de joi, săptămâna trecută,  un mic tsunami a lovit în partea de sus a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Totul a început cu demisia înaintată de comisarul şef Gheorghe Grigore de la conducerea direcţiei de personal a instituţiei. Demisie care, şoptesc unele păsărele cu totul şi cu totul autorizate să o facă, i-a fost cerută în mod imperativ de către „şeful cel mare”, Nicolae. Cu alte cuvinte, victima a fost…sinucisă! Locul acestuia a fost imediat ocupat de comisarul şef Marian Orjanu, care ocupase până atunci o funcţie de conducere în cadrul aceluiaşi departament.
Schimbările au continuat, şeful Secţiei 2 de Poliţie din Prundu, comisarul Bebe Răduţă, fiind numit, în cadrul aceleiaşi şedinţe fulger, şef al Serviciului Caziere.
Locul comisarului Bebe Răduţă la şefia Secţiei 2 de Poliţie a fost luat de adjunctul acestuia din cadrul aceleiaşi unităţi, Avram.
Cum efectul de domino poate să se întindă destul de mult, iată că Piteştiul a ajuns şi la… Costeşti. Postul de adjunct al secţiei din Prundu devenind vacant, imediat s-a ivit omul potrivit la locul potrivit. Omul potrivit era însă din alt loc, însă acesta nu a fost un impediment de netrecut. Astfel, comisarul Iulian Olteanu, adjunct al Postului de Poliţie al Oraşului Costeşti a fost numit Adjunct al secţiei 2 de Poliţie Prundu. Vom reveni cu amănunte!
Lucian GHERGUŞ


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea