Artiști consacrați au răspuns invitației primarului Gheorghe Stancu

# Culoare și lume bună la Ziua Comunei Bascov! Cea de-a VII-a ediție a Zilei Comunei Bascov a strâns puhoi de lume pe islazul de la Aninoasa.  Evenimentul a fost prezentat de ziaristul Antenei 1, Costi Ivașcu, și directorul Casei de Cultură Bascov, Lorena Toma. Politicieni pe care Argeșul nu putea să-i mai încapă au fost chemați și recompensați cu câte o diplomă de către primarul Gheorghe Stancu, pentru buna colaborare pe care a avut-o instituția pe care o administrează cu aceștia. De asemenea, delegațiile orașelor cu care localitatea este înfrățită su fost prezente la această sărbătoare. Interesant a fost să aflăm, cu acest prilej, că deputatul Andrei Gerea este considerat, în Bascov, unul dintre cei mai frumoși bărbați.

Călușarul „Kangoo Jumps” a făcut senzație

Berea a curs în valuri, grătarele au sfârâit  continuu, pe toată durata petrecerii, iar spectacolul a sfârșit târziu în noapte, cu un minunat foc de artificii. Recitalul Irinei Loghin a scos la joc lumea cu chef de distracție. Ba chiar și veteranii trecuți prin focurile războiului nu s-au dat în lături de la sârbe și hore, îmbrăcați chiar în uniformă și cu decorațiile de vitejie la vedere. Și pentru ca instrumentiștii Doinei Argeșului să nu se simtă neacompaniați, au primit ajutor de la un localnic, virtuoz al muzicuței. O prezență  de bun simț și talent a fost cântărețul Dinu Iancu Sălăjan care a așteptat în frig ca să cânte, din cauza altor cântăreți care s-au băgat peste rând în fața lui.
Ca de fiecare dată, primarul Bebe Ivan a dat culoare și și-a dat culoare, arborând o costumație verde crud, asortată la un mijloc de locomoție care să facă față drumului din zonă.
Micuțele gimnaste antrenate de Nicoleta Andrei au făcut senzație cu exercițiul lor, însă aceea care a lăsat asistența fără grai a fost chiar antrenoarea. Aceasta a apărut costumată în călușar, cocoțată pe o pereche de ghete de kangoo-jumps, demonstrând astfel că se pot combina cu succes elementele tradiționale cu cele moderne.
Și cum nu există eveniment fără o prezență în sutană, am suprins o față bisericească, reprezentant al Mănăstirii Frăsinei, în mijlocul unui schimb cultural-comercial, pe izlazul Aninoasa din Bascov. Ana Luca

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea