Deputatul Cătălin Teodorescu va adresa o interpelare Ministrului Transporturilor, Ramona Mănescu, cu privire la reabilitarea tronsonului rămas restant din DN 73 Pitești – Câmpulung

# Cătălin Teodorescu: ”Plecarea direcțiilor deconcentrate din Argeș către alte județe golește de conținut și de putere județul nostru, iar responsabilitatea eșecului aparține USL Argeș. Miercurea trecută, PDL Argeș a organizat la Câmpulung o conferință de presă. Aceasta a fost susținută de către președintele PDL Argeș, deputatul Cătălin Teodorescu, alături de președintele PDL Câmpulung, Ionel State și consilierul local din partea PDL, Cristian Crețu. Subiectele abordate în conferința de presă au fost situația organizației PDL Câmpulung, regionalizarea și teme de interes local.
Organizația PDL Câmpulung se apropie de finalizarea procesului de reorganizare internă, în acest moment fiind constituite 20 de OSV-uri din totalul de 26. În cel mai scurt timp vor fi organizate alegeri pentru formarea Biroului Permanent Local. Președintele PDL Argeș a asigurat organizația PDL Câmpulung că se va bucura de tot sprijinul BPJ PDL Argeș și a cerut liderilor locali să organizeze întruniri periodice cu membrii de partid și să transmită cetățenilor din Câmpulung un mesaj politic de dreapta.
Subiectul Regionalizării, intens dezbătut în ultima vreme, a fost pus pe tapet și în cadrul conferinței de presă de la Câmpulung. Președintele PDL Argeș a tras încă un semnal de alarmă în ceea ce privește faptul că municipiul Pitești are șanse foarte mici să devină capitala regiunii, iar responsabilitatea eșecului aparține USL Argeș. Plecarea direcțiilor deconcentrate din Argeș către alte județe golește de conținut și de putere județul nostru. Acest fapt este unul de maxim interes, care îi privește pe toți argeșenii, iar aceștia, în opinia liderilor PDL Argeș, trebuie să ia atitudine.
În cadrul conferinței au fost dezbătute și subiecte de interes local, cu un mare impact asupra cetățenilor municipiului Câmpulung. Procesul de reabilitare a parcului Crețulescu, pentru care au fost accesate fonduri europene, întâmpină dificultăți. Lucrările încă nu au demarat, astfel încat încadrarea in termenul limită de finzalizare a lucrarii va fi dificil de respectat. Tinand cont de faptul ca rambursarea celor 24 milioane RON catre UE ar fi dificil de gestionat pentru bugetul local, primarul Călin Andrei trebuie să răspunda opiniei publice în legatură cu situatia parcului Cretulescu.  De asemenea, președintele PDL Argeș, deputatul Cătălin Teodorescu, a solicitat public primarului municipiului Câmpulung, Călin Andrei, să sprijine investitorul ce s-a arătat interesat de înființarea unui parc industrial pe platforma ARO, deoarece prin acest demers sunt create locuri de muncă pentru cetățenii din Câmpulung.
Nu în ultimul rând, președintele PDL Argeș, deputatul Cătălin Teodorescu, a declarat că va adresa o interpelare ministrului transporturilor, Ramona Mănescu, cu privire la reabilitarea tronsonului rămas restant din DN 73 Pitești – Câmpulung.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea