Prezentatori TV, sportivi și artiști sunt fani înrăiți ai magiunului de Topoloveni

# S-a inaugurat prima șarjă de magiun Bio! 100 de ani de existență a fabricii de magiun de la Topoloveni și prima șarjă de produs certificat Bio la nivel internațional - au fost două motive suficiente ca să aibă loc Ziua Porților Deschise în orașul administrat de primarul Gheorghiță Boțârcă. Mai mult, acesta a făcut cinste și cu vițelul la proțap care a hrănit mulțimea înfometată adunată cu acest prilej. O mulțime de figuri publice din capitală și-au făcut apariția la acest eveniment, care mai de care grăbindu-se să-i laude calitățile curative și nutritive. Printre acestea, am remarcat pe fosta sportivă Monica Iagăr, care a venit însoțită de un grup de micuți șahiști, realizatoarea TV Iuliana Marciuc, medicul nutriționist Gheorghe Mencinicopschi, soprana Felicia Filip, prezentatoarea tv Roxana Iliescu, confundată de cei prezenți cu Roxana Ionescu „mama natură”, interpretul Imnului Magiunului de Topoloveni, Ion Popa, dar și cântăreața Nico, un pic cam rotunjită pentru cineva care spune că ține cură de slăbire cu magiun.

La Topoloveni va fi prima zonă verde din țară și chiar din Europa

Proprietara fabricii, Bibiana Stanciulov, spune că produsele pe care le fabrică la Topoloveni sunt un mod de viață în adevăratul sens al cuvântului: „Când românii vor înțelege că între un borcan cu magiun natural și un pachet de țigări n-ar trebui să existe dificultăți de alegere, atunci îneamnă că am evoluat. Ceea ce este natural, nu e ieftin. Iar noi nu facem apă cu gust și culoare de magiun.” Deși Argeșul este celebru pentru prune, materia primă pentru produsele bio este luată din Timișoara și Sălaj. Prima șarjă va fi de 15.000-20.000 de borcane și se va merge pe principiul „primul venit, primul servit”. Viitorul se anunță foarte verde pentru fabrica de la Topoloveni, întrucât Bibiana Stanciulov are în vedere că tot ce se va produce aici să fie din „zona verde”.

Coadă la clătite și friptură de vițel

Nici politicienii nu s-au dat în lături de la o așa invitație. O surpriză, în acest sens, a fost chiar deputatul Bogdan Niculescu Duvăz, senatorul Constantin Tămagă, precum și alți șefi de instituții sau primari care s-au bucurat de o zi relaxată petrecută la Topoloveni, printre borcane cu dulcețuri, magiun, clătite, vițel la proțap și langoșe cu magiun. În bunul mers românesc, coada de la clătite și cea de la friptură gratis au fost cele mai consistente.
Ana Luca

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea