Deputatul Teo Nicolescu, despre tensiunile din USL: “Uneori, avem puncte de vedere divergente. Asta nu înseamnă că trebuie să divorţăm!”

Declaraţiile războinice făcute de liderii PSD şi PNL, la cel mai înalt nivel, declaraţii care au reaprins discuțiile privind ruperea alianței, au fost traduse în limbaj pacifist la nivel local. Reprezentanţii USL Argeş spun că alianţa merge mai departe în ciuda “micilor divergenţe” apărute la nivel central. USL nu se va rupe!  Ne-au liniştit reprezentanţii locali ai PSD şi PNL după seria de replici dure lansate la TV de liderii de la nivel central ai celor două partide, iar principalul argument este acela că uniunea nu şi-a atins încă scopul, deşi declaraţiile liderilor USL de la nivel central  nu  prea mai au de-a face cu

obiectivul care a stat la baza “căsătoriei” . “Uneori avem puncte de vedere divergente. Asta nu înseamnă că trebuie să divorţăm!”, a declarat, împăciuitor, deputatul PNL Theodor Nicolescu.
Un mesaj de “stabilitate, unitate şi continuitate“ a venit şi din partea secretarului general al PSD Argeş,  Florin Tecău: “Din punctul de vedere al PSD Argeş, Uniunea Social Liberală trebuie să-şi ducă până la capăt mandatul”.

 

“Orizontul de aşteptare pe care l-au avut oamenii nu este un capital cu care să se joace cineva”

Pe aceeaşi idee de necesitate a menţinerii uniunii până la atingerea scopului pentru care a fost înfiinţată au venit şi declaraţiile lui Ştefan Sabotici, secretarul general al Partidului Conservator, filiala Argeş.
“Eu, la vreme respectivă, am spus că USL-ul va acţiona ca un miniparlament în Parlamentul României şi iată că se întâmplă lucrul acesta! E normal să fie divergenţe de opinii într-o astfel de alianţă, într-un astfel de conglomerat. Dar nimeni nu se poate juca cu speranţa pe care şi-au pus-o românii în această uniune… Pentru că noi nu uităm că şi o păpuşă dacă era aşezată în locul candidatului, ar fi fost aleasă din partea USL-ului… Orizontul de aşteptare pe care l-au avut oamenii nu este un capital cu care să se joace cineva!”, a declarat reprezentantul PC Argeş.

Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea