Sprijin pentru o familie aflată la necaz

Impresionat de cazul unei femei din comuna Albeştii de Argeş, parlamentarul Colegiului Curtea de Argeş, Mircea Drăghici a dat o mână de ajutor la ridicarea locuinţei pentru o familie crunt lovită de soartă.
Vasilica Negură şi fiul său, Nicolae Cârje îşi duc traiul într-o casă veche de peste 90 de ani, aflată într-o stare avansată de degradare. Mai mult, accesul până la această clădire se face doar prin intermediul unei poteci, deoarece oamenii stau izolaţi de lume, din lipsa banilor şi a necazurilor.
Nicolae Cârje are 28 de ani şi de la vârsta de 6 luni suferă de o boală cumplită, encefalopatia infantila cu handicap de gradul 1. Singura persoană care are grijă de acest om este sora sa vitregă, Elena Negură, care îi este şi însoţitor permanent.
Femeia a venit în audienţă la deputatul Mircea Drăghici, cerând disperată ajutor: „Vreau să construiesc pentru mama şi pentru fratele meu vitreg, o locuinţă, ca să-i pot îngriji. Acum stau într-o cocioabă, fără nici un fel de condiţii, la 3 km de şoseaua principală. Nu pot ajunge la ei, nici cu maşina, nici cu căruţa. Le construiesc ceva în gospodăria mea şi aşa pot să le ofer sprijinul de care au nevoie.”
Mircea Drăghici le-a dăruit materiale de construcţie, cărămidă şi cherestea, iar Vasilica Negură şi fiul său, Nicolae Cârje se vor putea muta în curând în casă nouă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea