Deputatul Cătălin Teodorescu îi lasă, deocamdată, în pace pe primarii migratori. Aceștia nu știu nici ei pe unde - și cât - se lasă...

# Cătălin Teodorescu: ”Salut apariția partidului Mișcarea Populară în județul Argeș…”. Conferința de presă a PDL Argeș de săptămâna trecută, ținută de președintele Cătălin Teodorescu, secondat de președinta interimară a organizației de femei, Olimpia Doru, și de Robert Ion, membru în Biroul Permanent Județean, a avut ca temă principală evidențierea incapacității actualei guvernări de a manageria și finaliza obiectivele de infrastructură, în special rutieră, demarate de fosta guvernare de dreapta. A fost, cu această ocazie, citit un comunicat emis de fostul ministru Anca Boagiu, prin care aceasta îi cere premierului Victor Ponta, ”protagonistul serialului de teleguvernare *eu când vreau să mint, mint* să înlocuiască minciuna, incompetența și hoțomănia cu adevărul, competența și onestitatea...”. O temă ”fierbinte” a fost însă cea legată de evoluția sau involuția politică a primarilor ”migratori” ai PDL-ului, primari care au început să scoată capul care pe unde, mai pe la un partid,  mai pe la o Mișcare...
Primarii orașului Costeşti - Ion Baicea, și ai comunelor Bradu - Florin Frătică şi  Poiana Lacului - Ion Dumitrache au participat, miercurea trecută, la conferinţa de lansare a partidului Mişcarea Populară în Argeş. Dacă prezența lui Frătică era lesne de anticipat, acesta fiind cumnat cu președinta Ruxandra Dragomir, nimeni nu a reușit să își explice argumentele, politice sau de oricare altă natură, ale celorlalți doi primari, parașutați la masa de prezidiu mai ceva ca păpușile cu care defilează nuntașii pe mașini. Mai ales că, după numai două zile, cei doi Ion(i),  Baicea și Dumitrache, au poposit, amețiți serios de atâta glorie politică, alături de ”stăpânul” Mircea Andrei, la lansarea Mișcării pentru Argeș și Muscel, mișcare la fel de apolitică precum cei care au fondat-o.
Întrebat cum comentează prezenţa edililor, preşedintele interimar al PDL Argeş a spus: „Dacă ei au venit să participe la această lansare, e treaba lor. Faptul că au dorit să fie prezenţi poate a fost din curiozitate, au vrut să se convingă care este forţa acestui partid. Cert este că nu sunt surprins, cu atât mai mult cu cît unul dintre ei este şi rudă cu preşedinta organizaţiei.”
Cătălin Teodorescu a dovedit și abilități diplomatice, arătând că nu are nimic împotriva Mişcării Populare: ”Acesta este un partid de dreapta, până la urmă, salut apariţia partidului Mişcarea Populară. Într-o dreaptă reunită, am convingerea că îşi va găsi oricând locul. Nu exclud o colaborare, aşa cum este normal să existe între partidele de dreapta. Nu excludem, în viitor, nici o colaborare cu PNL. Nu m-au anunţat că participă (cei trei primari, n.n.), dar nu este o surpriză cine a fost la această lansare. Vă spun din discuţiile pe care le-am avut că Florin Frătică, la acest moment, nu doreşte să activeze la niciun partid. Consideră că are alte priorităţi şi doreşte să fie cumva independent politic. Nu va face parte din Mişcarea Populară. Primarul Baicea este un om de dreapta şi va rămâne. Nu cred că va cocheta serios cu niciun alt partid, cum a fost la PDL. Primarul de la Poiana Lacului este un tip supărat pe viaţă care nu ştie ce doreşte...“ S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea