Sorin Apostoliceanu, şef Direcţia economică -Termo Calor Confort: “Cine nu vrea agent termic, să-l oprească de la vană. De vineri, noi îl furnizăm în toate asociaţiile, fie că au cerut, fie că nu!”

După ce s-a trezit cu sute de apeluri telefonice din partea piteştenilor sătui de frigul din apartamente, Termo Calor Confort a trecut la furnizarea agentului termic, inclusiv în asociaţiile în care administratorii au decis să facă economii. Dacă în toamna anului trecut, Termo Calor Confort a început distribuirea agentului  termic doar în asociaţiile în care administratorii au solicitat acest lucru, anul acesta, furnizorul local a decis să procedeze altfel.
”Au existat dispute în interiorul asociaţiilor de proprietari pentru că peste tot sunt şi familii care vor (în general cele  care au copii mici), şi familii care nu vor şi preferă să mai amâne, pentru a mai face economii. Nu reuşesc să se pună de acord, iar administratorii întârzie să ceară furnizarea agentului termic. Săptămâna trecută însă ne-am trezit cu  sute de apeluri  telefonice, unele cu înjurături la adresa administratorilor, prin care oamenii cereau căldură.  Până la urmă, cine nu vrea agent termic, să-l oprească de la vană. De vineri, noi îl furnizăm în toate asociaţiile, fie că au cerut acest lucru, fie că nu!”, explică Sorin Apostoliceanu, şef Direcţia Economică -Termo Calor Confort, care spune că s-au întrunit condiţiile de temperatură  pentru începerea  furnizării agentului termic.
Totuși, aproape un sfert dintre cele 28.000 de apartamente care au mai rămas racordate la sistemul centralizat de termoficare, nu primesc, deocamdată, nici căldură şi nici apă caldă. Şi nu este vorba doar despre restanţieri. “Este cazul acelor blocuri în care vanele au fost deja închise”, mai spune Sorin Apostoliceanu.
Cât despre sumele pe care clienţii  Termo Calor Confort vor trebui să le scoată din buzunare iarna aceasta, Sorin Apostoliceanu  dă asigurări că nu sunt motive de îngrijorare: “Cel mai probabil, tarifele  la care agentul termic va fi facturat vor rămâne la nivelul celor din iarna trecută”.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea