Grătare în faţa blocului? Strict interzis!

Pentru îndărătnici amenzile sunt cuprinse între 100 şi 1000 de lei. Mare problemă, mare! Săptămâna trecută, Consiliul Local Piteşti a aprobat o hotărâre care prevede că toţi cei care-şi fac friptură în faţa blocului sau oriunde pe domeniul public, vor fi sancţionaţi. Asta înseamnă că plăcerea de a face un grătar, altundeva decât la pădure sau în interiorul unei curţi, se va lăsa cu amenzi.
După cum a stabilit municipalitatea, persoanele fizice care vor încălca aceste prevederi vor trebui să scoată din buzunar între 100 şi 500 de lei. Şi se poate şi mai rău. Spre exemplu persoanele juridice care vor fi surprinse cu grătarele sfârâind pe te miri unde, vor trebui să
plătească o amendă cuprinsă între 200 şi 1000 de lei. Decizia a fost luată ca urmare a numărului mare de sesizări făcute în acest sens. Cei mai sensibili s-au dovedit a fi locatarii blocurilor care erau nevoiţi să suporte fumul şi zgomotul iscat în urma unor activităţi culinare, cum ar fi pregătitul fripturii. Se pare că reclamanţii au criticat şi volumul la care ascultă muzică majoritatea celor care făceau grătare în faţa blocului, aşa că fiţi prudenţi. Nu se ştie care dintre vecini v-ar putea «ajuta » să luaţi o amendă, de nu vă mai prieşte nicio friptură.
ANCA ITTU

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea