Suspiciuni de fraudă... cu popi, la alegerea președintelui PDL Piteşti

# Mihai Tudor a câștigat confruntarea cu Adi Moisescu și este noul președinte al PDL Pitești # Moisescu a devenit prim-vicepreședinte. Sâmbătă, sala mare a Teatrului Alexandru Davila din Pitești a găzduit ”finala” de alegere a președintelui PDL Pitești. În cursa pentru preşedinţia democrat-liberalilor piteşteni au fost înscrişi Adrian Moisescu, fost director al Apelor Române – Administraţia Bazinală Argeş Vedea şi Mihai Tudor, consilier municipal.
Din totalul de 276 de voturi, 267 de voturi au fost valabil exprimate. Mişu Tudor a preluat şefia PDL Piteşti cu  140 de voturi, în faţa lui Adrian Moisescu, care a obţinut 127 de voturi. În discursul său, proaspăt alesul președinte al democrat liberalilor piteșteni a pus accent, în special, pe câştigarea alegerilor pentru Primăria Piteşti în 2016. Adrian Moisescu și-a bazat atacul pe strângerea rândurilor dreptei în jurul PDL în vederea întăririi pentru alegerile viitoare.
Ca un gest de unitate, cei doi au discutat, înainte de începerea scrutinului, despre cooptarea celuilalt în echipa de conducere. Astfel, dacă Adrian Moisescu ar fi devenit președinte, Mihai Tudor ar fi fost pus pe lista de prim-vicepreședinți și invers, ceea ce s-a și întâmplat. Iată care sunt și ceilalți membri votați la întrunirea de sâmbătă: al doilea prim-vicepreședinte a fost ales Gheorghe Duțulescu, Dumitru Zamfirache  a devenit secretar general al PDL Pitești, iar Izabela Miron, secretar general adjunct. Echipa de conducere a fost completată cu 8 vicepreședinți și 8 secretari executivi. Trezorier al partidului a fost desemnată Nicoleta Oanță.

Suspiciuni de fraudă

Deşi pare greu de crezut, la alegerile de sâmbătă, către finalul acestora, în sala mare a  Teatrului Al. Davila s-a auzit destul de des cuvântul “fraudă”. Şi asta pentru că, deşi nu erau, iniţial, trecuţi pe liste, au apărut în plus cca. 40 de votanţi. “Echipa” care a votat în bloc cu Mihail Tudor a fost strânsă de un băiat cu studii teologice, numit simbolic ”popa”, acesta fiind de altfel, membru al Alianţei pentru Argeş şi Muscel, înfiinţată de Mircea Andrei. Câteva ”enoriaşe” s-au plâns prin sală că nu şi-au primit suma cuvenită în urma faptului că au fost prezente la alegeri, semn că “popa” a făcut afaceri destul de necurate. Candidatura lui Mihail Tudor a fost susţinută şi de alt “popă”. Este vorba despre vechiul PD-ist Gabriel Popa. Cu atâta sfinţenie în jur, nici nu se putea ca Mihail Tudor să nu iasă preşedinte.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea