Alpitex revine în forță pe piețele europene

# Peste 95% din  produsele care ies pe poarta cunoscutei fabrici iau drumul exportului. După o perioadă de reorientare și repoziționare a strategiilor de vânzări, cunoscutul producător de mobilă argeșean, Alpitex, și-a refăcut simțită prezența pe piețele europene de profil. Astfel, în momentul de față, firma livrează aproape întreaga producție către Germania, Franța, Olanda și Belgia. Mobilierul produs de Alpitex, din lemn masiv, de o calitate excepțională, s-a transformat într-un brand, din păcate cunoscut mai mult în vestul Europei.
Sergiu Mândreanu, managerul firmei: ”Pentru anul 2014, ne-am propus creșterea ponderii exporturilor către state precum Olanda, Belgia și Germania, unde am stabilit contracte de colaborare cu parteneri serioși și de încredere. Și noi suntem cunoscuți asemenea, având în spate cei peste 20 de ani de activitate în domeniu. În momentul de față producem aproape în totalitate pentru piețele externe, mobilierul din lemn masiv fiind din nou la mare căutare.”
Alpitex este o firmă care se reinventează neîncetat, odată cu produsele sale, făcute să dureze mai multe generații. Cunoaşterea noului trend în mobilă pe plan european a determinat şi evoluţia producţiei de mobilă - mobilă sablată, o noutate în producţia de mobilier. Aceasta se poate face numai pe lemn masiv de stejar și necesită o experiență și o pregătire pe care, cel puțin la nivelul județului, le deține numai cunoscuta firmă.
Alex SILVESTRU

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea