Rezultate excepţionale pentru CS Samurai Dojo Piteşti la Turneul Internaţional de Karate - Libertas - Italia

# Trei medalii de aur, trei medalii de argint şi o medalie de bronz pentru sportivii piteșteni. În perioada 17– 19. 01.2014, în localitatea Lignano de lângă Veneţia (Italia) a avut loc Turneul Internaţional de Karate Libertas desfăşurat în sistem asemănător cu competiţiile WKF, competiţie organizată de Libertas, cea mai mare asociaţie independentă de profil din  Italia, ce reuneşte peste 400 de cluburi de karate. La această competiție, Municipiul Piteşti a fost reprezentat de sportivi legitimaţi la CS Samurai Dojo Piteşti, aceştia concurând sub titulatura Piteşti Karate Team. Rezultatele obţinute au fost de excepţie, nivelul competiţiei fiind foarte ridicat (460 de sportivi din 4 ţări, Italia fiind a doua putere mondială în karate wkf). Sportivii CS Samurai Dojo Piteşti au  obţinut două medalii de argint la kumite echipe masculin şi feminin. Echipa de kumite masculin a fost formată din: Preda Petruţ, Marin Iulian şi Dima Alexandru. Echipa de kumite feminin a fost formată din: Tudor Gabriela, Puşchilă Alina şi Pana Alexandra. La kumite individual s-au obţinut trei medalii de aur prin Preda Petruţ, Dima Alexandru şi Alina Puşchilă, o medalie de argint prin Pană Alexandra şi o medalie de bronz prin Tudor Gabriela.

CURAJ, PERSEVERENŢĂ, ONOARE, CARACTER, LOIALITATE, DORINŢA DE AUTODEPĂŞIRE, ETICHETĂ ŞI CONTROL

Asociaţia Club Sportiv Samurai Dojo a fost înfiinţată în luna martie 2001, la iniţiativa preşedintelui fondator dr.ec. Sebastian George ENE,  sprijinit în demersurile sale de către Bogaciu Ciprian, Gobej Denisa, Morar Cristian, Marin Florian,  cei care au fost alături de iniţiator pe tot parcursul procedurilor de dobândire a personalităţii juridice şi afilierii clubului la Federaţia Română de Karate Modern. În prezent,  toţi cei menţionaţi mai sus practică în mod activ karate shotokan în cadrul organizaţiei pe care au constituit-o.
ACS Samurai Dojo este afiliată cu drepturi depline la Federaţia Română de Karate Modern încă de la înfiinţare. Deţine certificat de identitate sportivă din anul 2001. În anul 2009 ACS Samurai Dojo devine membră fondatoare a Federaţiei Române de Karate (fosta FRKM). Din 2005 şi până în prezent, sportivii antrenaţi de Sebastian ENE (4 DAN) au câştigat sute de medalii la Campionatele Naţionale, Cupe ale României şi  diverse alte competiţii  naţionale şi internaţionale, impunându-se de fiecare dată. 
Culorile clubului sunt roşu şi albastru, culori emblematice pentru mişcarea de karate
Denumirea (Samurai Dojo) este sugestivă pentru activitatea desfăşurată în cadrul clubului.
SAMURAI - luptătorul medieval, căruia i-a fost atribuit statutul de model suprem şi mereu actual al desăvârşirii japoneze.
DOJO- locul unde afli ,,calea”, drumul pe care trebuie să-l urmezi pentru a ajunge la perfecţiune, în accepţiune modernă, locul în care te antrenezi.

Structura clubului

ACS Samurai Dojo:
Antrenor Principal: Sebastian Ene
(4 Dan)
Antrenor Secund: Ciprian Bogaciu
(2 Dan)
Instructor: Denisa Gobej (1 Dan)
Instructor: Cristian Morar (1 Dan)
Instructor: Florian Marin (1 Dan)
Junior Instructor: Iulian Marin (1 Dan)
Antrenorii şi instructorii ACS Samurai Dojo încearcă să le insufle elevilor lor: CURAJ, PERSEVERENŢĂ, ONOARE, CARACTER, LOIALITATE, DORINŢA DE AUTODEPĂŞIRE, ETICHETĂ ŞI CONTROL.

AFILIERE

ASC Samurai Dojo este afiliată la FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE KARATE(FRK), cea mai puternică federaţie de karate din România. La rândul său, FRK este afiliată la World Karate Federation, cea mai mare federaţie de karate din lume şi singura recunoscută ca partener de Comitetul Olimpic Internaţional.
Material realizat de Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea