S-a-ncheiat vacanţa! A venit vacanţa!

Florin Gardin (foto), inspector general ISJ Argeş: „Mediile neîncheiate ca urmare a suspendării cursurilor vor fi încheiate în semestrul II”
Orele neefectuate de elevii din învăţământul preuniversitar, ca urmare a suspendării cursurilor din cauza condiţiilor meteorologice, vor fi recuperate. Decizia a fost anunţată Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş printr-o adresă din partea Ministerului Educaţiei Naţionale.
“Conducerile unităţilor de învăţământ vor lua măsuri pentru recuperarea orelor, până la sfârşitul anului şcolar, astfel încât să fie asigurată parcurgerea integrală a programelor” se arată în respectiva adresă.
Elevii  ale căror medii n-au fost încheiate ca urmare a  suspendării cursurilor nu trebuie să-şi facă griji: „Mediile neîncheiate ca urmare a suspendării cursurilor vor fi încheiate în semestrul II”
În ceea ce priveşte plata salariilor cadrelor didactice pe luna ianuarie, aceasta se va efectua integral, conform planificărilor iniţiale.
În săptămâna 24 ianuarie – 2 februarie 2014, cursurile şcolare în unităţile de învăţământ argeşene au fost suspendate ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile. De sâmbătă, 1 februarie, până duminică, 9 februarie, preşcolarii şi elevii din învăţământul preuniversitar de stat se află în vacanţa intersemestrială.
Cristina Stancu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea