Piteșteanul Alex Pîrvu, felicitat de Brian May, legendarul chitarist al trupei Queen

Brian May, legendarul chitarist al trupei Queen  a fost impresionat de Alex Pîrvu, un puști extrem de talentat, cu o poveste de viaţă incredibilă, care a participat în finala celui de-al doilea sezon al show-ului Next Star şi i-a impresionat pe juraţii cu piesa „The show must go on”.
Brian May a distribuit pe pagina sa oficială de Facebook momentul micuţului pe scena Next Star, însoţit de următoarele cuvinte: „The show must go on – by a talented young contestant, Alex Pirvu, on Next Star (Romania). Enjoy!” Juraţii show-ului au rămas pur şi simplu fără cuvinte când au primit vestea.
Alex a fost fericit pentru aprecierile primite din partea marelui chitarist și își dorește să abordeze și alte melodii din repertoriul trupei Queen.
Directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, l-a invitat pe Alex în emisiunea lui, Sinteza Zilei, pentru a-l felicita, apreciindu-l foarte mult. Alex, Mihai Gâdea și fiica acestuia, Karina, au interpretat o melodie în cadrul ediției speciale de Crăciun a emisiunii Next Star.
Vineri seara Alex a participat la concertul organizat de primăria orașului Mioveni, concert intitulat “LA MULȚI ANI, FEMEIE!!!”, alături de cei din trupa DISTINTO.
În perioada următoare, Alex se pregătește pentru participarea la o serie de festivaluri și concursuri de muzică pentru copii din țară și străinatate, dar și pentru o nouă colaborare cu Marcel Pavel.
Alex a mai colaborat cu Marcel Pavel, acesta invitându-l la concertul său, ”Very Classic”, de la Sala Palatului, unde au interpretat în duet melodia My Way.
Alex este elev în clasa a V-a în cadrul Liceului de Artă Dinu Lipatti Pitești, unde face pian și chitară. Este foarte încântat de faptul că a participat la Olimpiada de Pian și s-a calificat la etapa regională, la Turnu Severin, în data de 14.03.2014. Este pentru a treia oară la această olimpiadă, anul trecut obținând premiul I la faza regională.
Îi urăm succes în toate aceste multe și, probabil, destul de solicitante proiecte!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea