Școala primară Castelul Piraților, performanță în educație

Că suntem buni, știam. Că suntem buni, o știți și voi acum. Dorim ca dăruirea și consecvența cu care lucrăm la clasă cu copiii să fie cunoscută, recunoscută și apreciată de dumneavoastră. Celor care au optat pentru un mediu educațional oferit de Școala Primară  Castelul Piraților le mulțumim. Celor care nu au făcut-o încă le spunem că nu e prea târziu; unitatea noastră a întreprins deja demersurile necesare la Inspectoratul Școlar Argeș și a demarat procesul de înscriere pentru anul școlar 2014 / 2015 în clasa I și clasa pregătitoare.  Suntem, de asemenea, deschiși și celor din clasa a II-a care doresc să își reconfigureze traseul educațional.
În cei doi ani de funcționare am avut ocazia să demonstrăm că putem. Putem să conducem copiii către culmile gloriei, să le deschidem drumul spre cunoaștere, să îi susținem și să îi îndrumăm în activitățile de instruire.
Pentru ca cele afirmate anterior să nu constituie doar vorbe goale, vă informăm cu bucurie și mândrie în suflete că elevii noștri au obținut deja 7 medalii de aur la concursuri naționale, unde au demonstrat că doar printr-o pregătire completă se poate face față unor asemenea provocări. Îi felicităm public pe  campionii noștri pentru curajul lor și sârguința de care au dat dovadă!
Fără a fi considerați lipsiți de modestie, afirmăm că aportul adus de Școala Primară Castelul Piraților în traseul educațional al elevilor săi este unul de calitate înaltă. Pregătirea profesională, experiența cadrelor didactice, devotamentul și implicarea în toate acțiunile de natură instructiv-educativă desfășurate conduc elevii pe traiectorii educaționale bine definite ce au ca scop unic atingerea unui potențial intelectual maxim de care fiecare elev este capabil. Climatul educațional optim, baza materială, înlăturarea supraaglomerării claselor reprezintă doar câteva dintre atuurile noastre de necontestat. Îmbinând strategiile instructiv-educative tradiționale cu cele clasice, exigența cu blândețea, utilul cu plăcutul și beneficiind de sprijinul dumneavoastră în calitate de parteneri în educația copiilor, suntem siguri că vom reuși să ajungem acolo unde ne dorim.
Pentru informații suplimentare vă așteptăm la sediul unității noastre în cartier Găvana III, Str. Petre Ispirescu nr. 5, tel./fax: 0248 282 967, mobil: 0745 051 008, website: www.castelulpiratilor.ro.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea