„Armistiţiu pentru o noapte” organizat de senatorul Mircea Andrei a încheiat şirul evenimentelor mondene din 2010

# În formă de zile mari, senatorul Andrei a fost o gazdă perfectă. Lunea trecută, restaurantul Castel a fost gazda evenimentului „Armistiţiu pentru o noapte”. Cu această ocazie, senatorul Mircea Andrei a invitat la o seară specială personalităţi politice, administrative şi reprezentanţi ai oamenilor de afaceri din judeţ.  Programul balului a început cu un cafe concert care a fost continuat de colindătorii de la Vultureşti. Aceştia au urat de sărbători.

Cocursul de miss a avut juriul format din Cristina Diculescu – managerul Vasicos Grup , Nini Diaconu - primarul oraşului Curtea de Argeş, Florin Frătică - primarul comunei Bradu şi Ciprian Berevoianu - inspector şef  ITM Argeş.
Câştigătoarele primelor 3 locuri la concursul de miss au primit ca premiu câte o exursie de 3 zile într-o staţiune  montană.
Formaţia Pacifica alături de Leo Iorga a scos la dans toaţi invitaţii.
Cuplul anului a fost desemnat cel format din Mirela şi Florin Frătică.
Tombola pentru invitaţi a avut ca premii, ca şi la concursul de miss,  3 sejururi la munte . Câştigătorii tombolei: doamna Cârstoiu, soţia subprefectului de Argeş, Constantin Metehoiu - directorul Hidroelectrica sucursala Curtea de Argeş şi Manuela Făgăraş.
Noaptea a reprezentat cu adevărat una de armistiţiu, dacă ţinem cont că la una dintre mese au conversat, pentru o perioadă destul de generoasă de timp, senatorul Mircea Andrei alături de senatorul Traian Tămagă şi de primarul Tudor Pendiuc. Aceştia au avut totuşi şi un „paznic” suficient de apolitic în persoana directorului Constantin Stroe.
„Armistiţiu pentru o noapte” poate fi considerată, fără nicio rezervă, o acţiune de succes a senatorului Andrei, acţiune pentru care îl felicităm. Să înţelegem din denumire totuşi că de a doua zi a (re)început războiul?...
L.C.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea