În Argeş se face performanţă în karate. 23 de medalii aduse în judeţ de sportivii antrenaţi se Sebastian Ene

La începutul lunii martie a avut loc, la Râmnicu Vâlcea, Campionatul Naţional de Karate Shotokan. La această competiţie s-au înscris 35 de cluburi din toată ţara. A fost unul din cele mai puternice campionate înregistrându-se un record de participare (cca 600 de sportivi, cu 900 de intrări pe probe). Judeţul Argeş a fost reprezentat de 27 de sportivi antrenaţi de Sebastian Ene în cadrul celor două cluburi în care activează (CS Samurai Dojo Piteşti,  care a participat cu 16 sportivi şi CS Dacia Mioveni 2012 , care a participat cu 11 sportivi).
Rezultatele obţinute au fost notabile: 23 de medalii – 15 obţinute de CS Samurai Dojo Piteşti şi 8 – obţinute de CS Dacia Mioveni 2012).
Trebuie precizat faptul că CS Samurai Dojo Piteşti a participat cu un lot incomplet, din diferite motive lipsind 5 sportivi de înaltă performanţă. De asemenea probele la care sportivii argeşeni au participat au fost doar probe individuale de kumite.
Iată sportivii care s-au remarcat:
Tudor Gabriela triplă medaliată – aur la U21, argint la juniori şi bronz la shobu ippon (Gabriela este în momentul de faţă cea mai titrată sportivă în acest sport din judeţ, fiind multiplă campioană naţională, medaliată la campionatele mondiale şi europene):
# Stamate David  - campion naţional;
# Catrinescu Laurenţiu – campion naţional;
# Stanciu Ştefan  - campion naţional;
# Elisei Antonio – campion naţional:
# Dumitrescu Ştefan – vicecampion naţional;
# Pruteanu Tudor  - vicecampion naţional;
# Dumitra David – vicecampion naţional;
# Ionescu Radu – vicecampion naţional;
# Zamfir Larisa – vicecampionană naţională;
# Coman Răzvan – medaliat cu bronz;
# Stancu Tudor – medaliat cu bronz;
# Stana Mirabela – medaliată cu bronz;
# Zamfir Emil – medaliat cu bronz;
# Voiculescu Adrian – medaliat cu bronz;
# Georgescu Cătălin – medaliat cu bronz;
# Marin Iulian – medaliat cu bronz;
# Puiu Valentin – medaliat cu bronz;
# Deaconu Ioan – medaliat cu bronz.
De precizat faptul că o parte din sportivi au obţinut medalii atât la kumite wkf cât şi la shobu ippon.
“Sunt mulţumit de rezultatele obţinute de sportivii mei. Se putea şi mai bine. Am pierdut trei finale în condiţiile în care trebuia să câştigăm ca urmare a lipsei de concentrare. De asemenea puteam intra în finala marea la încă 4-5 probe. Sper ca pe viitor să ne menţinem concentraţi pe toată perioada competiţiei. Prin medaliile obţinute de Stamate, Stanciu şi Catrinescu am depăşit numărul de 20 de campioni naţionali pe care i-am format în ultimii 13 ani la toate categoriile,  de la copii la seniori. Mulţi dintre ei sunt multiplii campioni naţionali, dovedind că se plasează cu succes în top. Sper ca pe viitor această performanţă să crească. Împreună cu ceilalţi instructori ne-am propus să fim printre cei mai buni, să pregătim sportivi care să facă faţă cu succes în toate competiţiile indiferent de nivel.”, a declarat Sebastian Ene.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea