Primarul din Bradu crede în noua conducere a PDL

„Alături de senatorul Mircea Andrei vom schimba culoarea politică în Argeş!”

# Dle primar, există voci care susțin că noul președinte, senatorul Mircea Andrei, nu ar fi agreat de unii membri din organizația PDL Argeș? Aveți semnale în acest sens?
- Italienii au o vorbă: nu acuza niciodată pe cineva pe care nu-l cunoști. Este normal să existe și voci împotrivă, dar vă asigur că majoritatea membrilor se

comportă conform expresiei de mai sus. Personal l-am cunoscut pe Mircea Andrei și este un om extraordinar, deștept, puternic și, ce este mai important - un om de cuvânt. Sunt convins că toți colegii care nu l-au cunoscut până acum or să-l aprecieze la fel ca și mine.
# Totuși, de ce a trebuit ca senatorul Mircea Andrei să vină președinte la PDL Argeș? Chiar nu se găsea cineva dintre dvs să preia frâiele acestei organizații?
- Prin demisia dlui Boureanu s-a creat un vid de putere, iar organizația PDL Argeș nu a mai putut scoate în față un lider care să poată coagula o majoritate în jurul său și să asigure în același timp și stabilitate în interiorul filialei noastre. Au fost prea multe orgolii, prea multe frustrări, ca cineva de la centru să nu-și dea seama că fără o mână fermă organizația de la Argeș s-ar fi destrămat datorită luptelor interne pentru putere. Decizia BPN de a numi de la centru un om capabil să elimine toate aceste deficiențe a fost, după părea mea, una corectă și pe care noi primarii am susținut-o. Ceea ce nu știu însă mulți este că senatorul Mircea Andrei are rădăcini înfipte adânc în județul Argeș. A făcut școala la Generală 11 Pitești și Liceul nr 1 din același oraș și a fost extrem de bucuros să-și întâlnească pe unii dintre foștii colegi, astăzi membri în PDL Argeș. Mai mult, mama lui Mircea este din comuna Dobrești, județul Argeș. Deci, este argeșean...
# Chiar se simțea nevoia unei astfel de stabilități în PDL Argeș?
- Din punct de vedere politic această decizie trebuia luată chiar mai devreme deoarece incertitudinea și haosul create imediat după demisia deputatului Cristian Boureanu, coroborată cu măsurile anticriză luate de Guvernul Boc, ar fi dus la o dizolvare iminentă a organizației.
# Venirea lui Mircea Andrei în fruntea organizației de la Argeș are cumva legătură cu obținerea controlului asupra afacerilor din județul nostru?
- Nu cred că Mircea Andrei s-a gândit la așa ceva, fiindcă este un om stabil din punct de vedere financiar și nu cred că un senator ce are peste 70% din opțiunile de vot în colegiul său să  riște și să vină să preia o organizație care se află în coada clasamentului doar pentru interese pecuniare. A fost o sarcină de partid menită să ridice performanțele organizației și s-a bazat strict pe experiența și performanțele acestuia.
# Va avea senatorul Mircea Andrei tot sprijinul necesar pentru atingerea obiectivelor pe care și le-a propus și anume câștigarea președinției Consiliului Județean Argeș?
- Câștigarea Consiliului Județean este doar o chestiune de timp. Sunt convins că acest om a venit aici nu ca să se facă de râs, ci ca să dovedească ceva și va avea destul sprijin începând cu Asociația Primarilor Democrat Liberali, cu parlamentarii noștri și chiar cu cei din județele învecinate, iar aici îl exemplific pe senatorul de Olt Mihai Niță care și-a transferat atribuțiunile la Argeș pentru a-l sprijini pe Mircea. Sunt convins că noul președinte va găsi și sprijinul majorității membrilor PDL în atingerea unui scop comun și anume acela de a schimba culoarea politică în Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea