IPEE testează o nouă linie de incubatoare

# Pui de găină, de gâscă și de… emu, de Paște. IPEE AMIRAL TRADING IMPEX din Curtea de Argeș este una din firmele care au reușit, prin seriozitate și muncă, să se mențină pe o piață acerb concurențială, sufocată îndeosebi de produse chinezești, ieftine și de proastă calitate. Și, așa cum stă bine unei firme serioase, nu se mulțumește niciodată cu ceea ce produce, incercând să inoveze, să îmbunătățească fiecare reper în parte. În cazul de față, este vorba de o nouă linie de incubatoare, celebrele – deja - incubatoare produse de IPEE, în care au fost introduse ouă de găină, de gâscă și de… emu. Noile aparate dispun de dispozitive de întoarcere automată pentru ouă, afișaje pentru temperatură și umiditate, dispozitiv de alimentare cu apă din exterior și multe altele, care fac ca randamentul obținut să fie unul deosebit.

Liviu Nicolae, director comercial IPEE ATI:  ”Într-adevăr, anul acesta am introdus la incubat și 100 de ouă de emu. Sperăm ca, de Paște, din acestea să obținem minim 70 de pui. De asemenea, în aceeași perioadă vom avea și câteva sute de pui de găină și gâscă, în cadrul aceluiași exercițiu, care are ca scop testarea noii generații de incubatoare produse de firma noastră”.
S.C. IPEE AMIRAL TRADING IMPEX S.A. este o societate pe acţiuni, cu capital social integral privat mixt (romano - italian), înfiinţată în anul 2004, preluând o activitate cu o tradiţie de peste 30 ani în producţia de componente electronice pasive, a fostei întreprinderi S.C. IPEE S.A.
S.C. IPEE S.A. a fost înfiinţată în anul 1972 sub numele de ICEP (Întreprinderea de Componente Electronice Pasive).
În 1977, ICEP s-a unit cu întreprinderea ELECTROARGEŞ sub denumirea IPEE - ELECTROARGEŞ, extinzându-şi activitatea prin fabricarea produselor electrice de uz casnic şi gospodăresc.
În 1991, companiile s-au despărţit, revenind la denumirea IPEE şi ELECTROARGEŞ.
S.C. IPEE AMIRAL TRADING IMPEX S.A., a început activitatea în 2004 cu 24 angajaţi, având ca obiect principal de activitate comercializarea produselor de uz casnic şi gospodăresc, produselor electronice şi electrotehnice, aparatajului electric de joasă tensiune etc., conform clasificării CAEN 4.643 “Comerţ cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodăresc şi al aparatelor radio şi televizoarelor”.
Ulterior, în 2008 societatea îşi extinde activitatea şi în domeniul de producţie cu un număr de 280 angajaţi, prin adăugarea clasificărilor CAEN 2.733 si 7.219: “ Fabricarea dispozitivelor de conexiune pentru fire şi cabluri electrice şi electronice” şi “ Cercetare dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie”, continuând tradiţia fostei întreprinderi IPEE S.A. prin fabricarea de:
- produse electrice şi electrotehnice, (ciocane de lipit, aparate de alungat ţânţari, incubatoare electrice, etc.).
- produse de uz casnic şi gospodăresc, (mori agricole, robot agroforest, abricht, zdrobitor de fructe, zdrobitor manual de struguri, storcător manual de roşii, tocător manual de sfeclă, răzătoare pentru nuci şi legume, răzătoare pentru varză, răzătoare inox, etc.).
- aparataj electric de joasă tensiune, (prize, întreruptoare, prelungitoare electrice, derulatoare, ştechere, cuple, doze, etc.).
În prezent firma îşi desfăşoară activitatea cu 235 angajaţi pe o suprafaţă de ≈ 8.000 mp, din care:
• spaţii de producţie ≈ 35.00 mp.
•  spaţii depozitare ≈ 1.200 mp.
•  spaţii birouri ≈ 400mp.
Laurențiu STOICA

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea