Hanul Românesc şi-a deschis porţile
Miercuri, 29 Decembrie 2010 21:15
# Totul este curat, servire ireproşabilă, meniuri alese. După o destul de lungă aşteptare – aşteptare care însă a meritat din plin – Hanul Românesc (fostul restaurant Haiducul) şi-a deschis porţile. Spunem că aşteptarea a meritat deoarece totul este nou, totul este frumos, fiecare detaliu a fost gândit şi lucrat meticulos. Fiecare centimetru pătrat al clădirii a fost renovat,
mobilierul este nou, totul arată impecabil. De la bucătărie vine un miros îmbietor, semn că maeştrii bucătari multiplu medaliaţi – Marin Sabău şi Vasile Căpraru - nu stau degeaba. Formaţia localului condusă de maestrul Victor Buştean face deja „încălzirea” iar sortimentul variat de băuturi şi meniul bogat vin să completeze o seară care nu poate fi decât perfectă. Restaurantul Hanul Românesc vă aşteaptă pentru a vă face să vă simţiţi mai bine ca acasă.
M.S.