Cei mai chiulangii deputaţi argeşeni: Drăghici, Georgescu şi Duvăz

Parlamentarii argeşeni sunt de departe cei mai fericiţi. În timp ce românii de rând îşi fac probleme pentru ziua de mâine, aleşii neamului dorm liniştiţi, căci lefurile şi diurnele sunt cel puţin îndestulătoare. Am vrut să vedem câţi dintre deputaţii argeşeni merită banii pe care îi primesc în schimbul prestaţiei depuse la Casa Poporului. Mai precis, câţi dintre ei sunt prezenţi la Parlament atunci când trebuie să voteze proiectele de legi? Senatorii nu pot fi luaţi în discuţie din pricina faptului că site-ul Senatului nu conţine informaţii cu privire la prezenţa parlamentarilor în zilele în care au loc voturile finale. Deputaţii însă nu mai au şansă de scăpare. Iată deci chiulangii:
1. Social democratul Mircea Drăghici nu a mai votat în Parlament de pe 5 mai, ratând astfel ziua de 12 mai, când a avut loc cea mai recentă „repriză” de votare sau respingere a unor proiecte de legi.
2. Nici PSD-istul Filip Georgescu nu şi-a mai exercitat dreptul de vot la Casa Poporului tot de pe 5 mai. O fi avut vreo problemă de rezolvat împreună cu Mircea Drăghici şi de-aia n-o fi ajuns la Parlament în ziua cu pricina.
3. Cel mai chiulangiu dintre deputaţi e tot un PSD-ist – Bogdan Niculescu-Duvăz. Acesta n-a mai votat de pe 26 aprilie. Nu ştiu dacă ne mirăm prea tare şi asta pentru că Duvăz e absent şi în colegiu, nu doar în Parlament…  
În asemenea condiţii avem un mesaj pentru Constantin Nicolescu, liderul PSD Argeş: Domn’ Nicolescu, poate n-ar fi rău să mai trageţi cu ochiul pe site-ul Camerei Deputaţilor şi să-i mai trageţi de urechi pe chiulangiii care vă sabotează.
ANCA ITTU

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea