Duminică, 1 iunie, petrecere mare de Ziua Comunei Moşoaia

# Sute de oameni, invitați de seamă, muzică și voie bună – rețeta de succes a primarului Florea Ene... Vremea a ținut cu oamenii din Moșoaia, semn că aceștia au inimă bună, lăsând cerul fără ploi duminică, de Ziua Comunei. Mai ales că primarul Ene Florea s-a pregătit, alături de întreaga sa echipă, pentru ca evenimentul să fie o reușită deplină. Și a și fost. Sute de oameni care s-au bucurat de concertele de muzică de pe scena amenajată în aer liber, în Poiana lui Lian. Atmosfera a fost întreținută de interpreți de muzică ușoară și populară, dar și de cunoscutele ansambluri Doina Argeșului și Doina Bascovului.
Primarul comunei Moşoaia, Florea Ene: ”Vă mulțumesc, dragi moșoieni, că ați venit azi aici, să mai și petrecem, de ziua comunei. Vă mulțumesc, stimați invitați, că ne-ați onorat cu prezența. Salut pe domnul președinte al CJ Argeș, Florin Tecău. Îl salut, deasemenea, pe domnul Tudor Pendiuc, președinte interimar al PSD Argeș. Îi salut și pe toți ceilalți înalți oaspeți. Suntem, aici, o mare familie. Avem nevoie de sprijinul domniilor lor pentru a ne duce la bun sfârșit  proiectele de investiții; sunt convins, de exemplu, că domnul președinte Florin Tecău ne va ajuta, așa cum déjà ne-a asigurat, în vederea finalizării construcției complexului școlar început în comună.”

Președintele CJ Argeș, Florin Tecău: ”Bună ziua, sunt onorat să fiu alături de dumneavoastră la o sărbătoare așa frumoasă. Este ziua dumneavoastră, a locuitorilor din Moșoaia. De șase ediții, de când s-a instituit această frumoasă zi a comunei, eu am fost, de fiecare dată, lângă dumneavoastră, lângă domnul primar. Am făcut foarte multe lucruri frumoase împreună. Mai avem de făcut multe lucruri, desigur, însă toate la rândul lor. Doresc să aplaud cetățenii comunei, astăzi este ziua dumneavoastră. La mulți ani celor mici, cu ocazia zilei de 1 iunie. Împreună – fiți siguri – alături de domnul primar și de întreg consiliul local, vom forma o echipă puternică. La mulți ani!”

Tudor Pendiuc, președinte interimar PSD Argeș, primarul Piteștiului: Bună ziua, doresc să întăresc și eu o expresie pe care domnul primar Florea Ene o folosește frecvent: Vecinul de lângă casă niciodată nu te lasă. Doresc să vă urez și eu un călduros La Mulți Ani, atât dumneavoastră cât și copiilor dumneavoastră. Vă asigur și eu, alături de domnul președinte Florin Tecău, că vă sunt alături. Avem multe de făcut împreună, suntem parte a unei echipe cu multe proiecte. Se vor împlini, municm, împreună, pentru asta. La Mulți Ani, cu sănătate și bucurii!”

6000 de sarmale au fost pregătite la Ziua Comunei Moșoaia

Ca la fiecare ediţie a Zilei Comunei Moşoaia, din „meniul” sărbătorii nu au lipsit sărmăluţele în foi de varză şi  iahnia de fasole cu cârnăciori şi afumătură, stropite cu un păhărel de vin sau de ţuică. Edilii au pregătit nu mai puțin de 6000 de sarmale, așa încât toată lumea s-a îndestulat, având alături un păhărel din vestita țuică de Moșoaia, dar și un pahar cu vin. Toate oferite gratuit!
La masa organizată în cortul din poiană au luat loc, printre cetățenii comunei, atât președintele Tecău, dar și primarul Tudor Pendiuc, deputatul Cătălin Rădulescu, primarii localităților învecinate și multe alte oficialități.
Felicitări organizatorilor – acesta a fost cuvântul de ordine - și să ne vedem cu bine la a VII-a ediție!
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea